Situatie halucinanta la Galati. Primaria le-a montat gard viu, iar acum cere bani de la locatari pentru el, dupa 4 ani

E scandal la Galati intre mai multi administratori de bloc si primarie. Dupa ce, in urma cu 4 ani, mai multe asociatii de proprietari au primit gratuit gard viu, acum li se cer banii pentru plante.

A.L., miercuri 21 iunie 2017 , 19:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mai grav este ca, in unele gradini de la bloc, gardul viu s-a uscat, iar acesta nu mai poate fi inventariat. Banii ar trebui sa fie dati de locatari, insa acestia nici nu vor sa auda de plata.

Nu e un banc, e ancheta Curtii de Conturi. Institutia a descoperit, recent, o lipsa in gestiunea primariei de peste 300 000 de lei.

Paguba vine chipurile de la arbustii dati asociatiilor de proprietari...

"Dupa cum stiam noi era gratuit"

"Unele dintre fire erau gata uscate, altele s-au uscat pe parcurs pentru ca nu sunt conditii grozave in acest sol. Dupa doi ani, in 2015 au venit doi domni de la ADP care au cerut sa faca o inventariere. Avem un proces verbal din care reiese ca s-au prins 1512 fire"

Dupa alti doi ani, adica in prezent, administratorii de bloc s-au trezit cu o notificare de la Primaria Municipiului Galati.

Paulina Vlasceanu – presedinte asociatie de proprietari

"Nu au venit sa inventarieze, nu au venit sa verifice daca noi am sadit gardul viu. Ne-au trimis doar acum ca suntem buni de plata. Noi nu o sa fim de acord cu plata. 2000 si ceva de lei avem de platit"

Reprezentantii primariei spun ca tot gardul viu va fi inventariat! Acolo unde exista, nimeni nu va plati nici un leu.

Pana atunci, trebuie respectata legea.

Raluca Ardean – purtator de cuvant Primaria Galati

"In acest moment, presedintii de asociatii pot face notificare pt ca un inspector sa verifice daca materialul saditor a fost folosit in scopul in care a fost livrat.  Se vor face verificarile in teren si se vor lua masurile care se impun"

Valoarea gardului viu se ridica la peste 300 000 de lei si impreuna cu penalitati se mai adauga mai bine de 200 000 de lei.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Bilanț coronavirus 9 mai 2021. Numărul cazurilor noi și al pacienților internați la ATI... Bilanț coronavirus 9 mai 2021. Numărul cazurilor noi și al pacienților internați la ATI este în scădere. Câte cazuri au fost înregistrate
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si