Situatie penibila in Voluntari. A angajat paznic ca soferii sa nu mai forteze o bariera de cale ferata. Ce se intampla daca soferii sunt prinsi in fapt? Mai nimic

De cati ceferisti este nevoie pentru ca o bariera de cale ferata sa nu mai fie fortata de soferi teribilisti si sa se defecteze? De 4, ar spune sefii companiei, care i-au trimis deja pe muncitori sa stea la panda, într-o ghereta. Cum vad nereguli, cum suna politia!

Author: A.L. marți 29 august 2017 , 19:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

4 muncitori de la caile ferate au fost relocati in baza denumita: bariera de pe soseaua Petricani si au primit instructiuni precise. Cat e ziua de lunga, sa fie cu ochii in patru dupa soferii certati cu legea si sa remedieze imediat orice defectiune apare in zona.

Unul dintre paznici... a intrat in paine deja.

Ca sa nu se plictiseasca prea tare, sefii le-au adus o ghereta, in care sa stea cata vreme nu trec trenuri sau sa se adaposteasca pe vremea rea.
Inca nu e conectata la energie electrica, dar atunci cand va fi... paznicii din Pipera pot veni cu laptopul la serviciu, caci au si cablu de internet!

Acesta ar fi motivul pentru care mai marii din companie au ajuns la concluzia ca fara om care sa stea la panda... pierd razboiul.
Sunt destui teribilisti, care forteaza barierele. Ieri, de pilda, s-au defectat, iar soferii au stat minute-n sir in coloana.

"Saptamana trecuta, un sofer forta trecerea la nivel cu calea ferata, iar un domn, nu stiu de ce, incerca sa forteze manual, probabil ca nu functiona"

In urma cu o saptamana, doi politisti se chinuiau sa repare cu mainile goala bariera defecta.

Doar ca, in cazul in care se intampla ceva, mare lucru nu pot face nici paznicii proaspat instalati pe functia de langa bariera.

Pe aici, trec, in medie, cate 50 de trenuri pe zi. O solutie pentru ca soferii sa nu mai astepte in fata barierei ar fi un pasaj in zona Petricani.

Proiectul exista. Primaria din Voluntari are in plan constructia inca de acum trei ani si sustine ca ar exista si banii necesari investitiei, circa 12 milioane de euro.
In schimb, lipsesc niste avize de la Electrica si de la Mediu pentru ca lucrarile sa inceapa. Pana cand va fi gata, paza buna... trece primejdia rea.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si