Situatie scandaloasa in Romania! Farmaciile vand la liber dezinfectantii Hexi Pharma

In plin scandal legat de moartea lui Dan Condrea si de ancheta dezinfectantilor diluati, produsele Hexi Pharma continua sa se vanda in farmaciile din Romania.

Author: D.C. Editor: Irinel Antoniu miercuri 25 mai 2016 , 19:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dezinfectantii de la Hexi Pharma nu au fost distribuiti doar in spitale ci si „la liber” prin farmaciile din Romania. Si cu toate ca productia fabricii a fost oprita de cateva saptamani bune, iar produsele retrase, farmacistii continua sa le comercializeze catre populatie.

La ora redactarii acestui material, de la o farmacie din Tei puteau fi comandate produse precum: dezinfectant rapid Hexio-spray (35,50 lei), Polyiudine solutie antiseptica (12,50 lei), Hexio-Scrub (15
lei), Sapun dezinfectant chirurgical Hexio-Scrub (35,50 lei), Antiseptic maini si tegumente Clorexin C (17,50 lei), Dezinfectant concentrat Hexio-Spray (41 lei), Dezinfectant rapid spray Thor (14 lei), Gel dezinfectant cu aloe vera pentru maini cu pompita Bixol (45,50 lei), Gel dezinfectant cu aloe vera pentru maini Bixol (8 lei). Alte produse cum ar fi „Dezinfectant concentrat Thor” aveau stocurile epuizate.

Aceeasi situatie se regaseste si pe multe alte site-uri de produse medicale, unde dezinfectantii Hexi-Pharma sunt vanduti la liber.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si