Slujitoarea lui Gheorghe Dincă, afirmaţii năucitoare! "Alexandra şi Luiza sunt în viaţă. El îşi apără fratele"

Noi audieri au avut loc astăzi pe cazul Caracal. Iar una dintre persoanele audiate ar fi slujitoarea lui Dincă, cea care susţine că ar fi văzut mai multe fete în casa lui din Caracal. Fete care ar fi ajuns în... Italia. Aceasta a oferit declaraţii uimitoare pentru Acces Direct, dezvăluiri ce vor zgudui din temelii tot ce s-a ştiut până acum despre monstrul din Caracal.

R.B., miercuri 09 octombrie 2019 , 19:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Slujitoarea lui Gheorghe Dincă a vorbit deschis la o emisiune TV despre tot ceea ce se întâmplă şi spune foarte sigură că nu crede că Dincă ar fi fost capabil să le omoare pe Alexandra şi pe Luiza. Femeia spune că dacă ar fi fost aşa, sigur ar fi avut o atitudine similară şi cu ea. De precizat este că femeia a stat mai bine de o lună în casa acestuia, după ce Dincă i-a oferit un acoperiş deasupra capului, după ce aceasta fugise din mâinile violente ale soţului ei.

Citeste si: Specialiștii au dat verdictul: Gheorghe Dincă avea discernământ când a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Femeia spune că vina nu ar aparţine lui Gheorghe Dincă, pentru că acesta doar ar vrea să ascundă vina altor persoane. În plus, slujtoarea lui Dincă a precizat că ea crede că Alexandra şi Luiza sunt vii.

"El (n.r. Dincă) nu are nicio vină. Vina este a lui fii-său, Mihai Adrian, soţia lui, concubina, în afară de Ionuţ, (n.r Dincă) mai are încă un băiat. L-am văzut odată pe Mihai, fiul lui Dincă, că a venit cu o fată de 19 ani. Am zis că e soţia lui. Când a venit a doua oară, a venit cu o altă fată. A zis că tot soţia lui, a treia oară, tot cu soţia. Dar câte soţii are? Este arab, musulman? Şi atunci, am gândit şi eu şi am văzut, mai veneau şi mai vorbeau, sus.

Citeste si: Gheorghe Dincă, mărturisiri terifiante din timpul expertizei psihiatrice! E imposibil de ascultat așa ceva! Detalii care vă pot afecta emoțional!

Dincă are un frate, nu ştiu cum îl cheamă, nu mi-l mai aduc aminte. Ăsta este cu toată mafia. Fratele lui Dincă nu ne-a lăsat să intrăm acolo, că era lacăt. Era un lacăt din ăla mare, aşa şi nu aveam voie. Am aflat că în Bari, le duce pe fete, în Milano. Fratele şi cu fiu-su, şi cu fie-sa, şi amanta, şi cu nevastă-sa discutau la telefon şi auzeam şi eu când discutau. Implicaţi în acest trafic ar fi fiul lui Dincă, Mihai, fiica lui Dincă, soţia, amanta lui Dincă de atunci şi fratele lui Dincă. Ăştia sunt, veneau mereu acolo, la masă, nişte oameni, erau cam boieri din ăştia mari, dar nu ştiu cine erau. Spuneau că uite, să le ducă, că nu vor să facă bani..."Du-le, bagă-le, du-le în Bari". Îl apără ori pe frate-său, ori îi e frică de interlopi, ori pe fii-sa, ori pe nevastă-sa, ori pe amantă, ori pe ceilalţi doi copii. Are o gramada de oameni pe care putea sa ii apere", a spus slujitoarea lui Gheorghe Dincă, potrivit spynews.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si