SMS-uri pentru Ziua Îndrăgostiților 2021. Cele mai frumoase mesaje de trimis pe 14 februarie

Ne apropiem cu pași repezi de Ziua Îndrăgostiților. Ne aflăm în luna iubirii și avem prilejul de a ne exprima iubirea față de persoana iubită. Vezi care sunt cele mai frumoase mesaje de trimis pe 14 februarie 2021.

Author: Georgiana Balaban miercuri 10 februarie 2021 , 16:08

SMS-uri pentru Ziua Îndrăgostiților 2021
Februarie - luna îndrăgostiților.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Inimioare, iubire și multe declarații de dragoste sunt cuvintele des întâlnite în luna februarie, numită și luna iubirii. Îndrăgostiții nu ratează nicio ocazie pentru a-și declara iubirea.

Durează doar câteva secunde pentru a-ți arăta iubirea printr-un SMS de iubire. Vezi care sunt cele mai bune SMS-uri pentru Ziua Îndrăgostiților 2021.

Cele mai frumoase mesaje de trimis pe 14 februarie pentru cupluri.

Citeste si: Valentine's Day 2021: Mesaje de dragoste, SMS-uri si felicitări pentru persoana iubită! Iată cum o poți impresiona de Ziua Îndrăgostiților

„Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”

„Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!”

„Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor”

Citeste si: Zile libere 2021. Anul acestea, 24 ianuarie pică duminică. Ce alte sărbători legale cad în weekend

„De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC!”

„Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra stralucitor şi plin de viata, din toate zilele vieţii mele aş alege momentul când te-am cunoscut.”

„Există patru etape către fericire: 1. eu, 2. tu 3. inimile noastre 4. noi doi împreună.”

„Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu esti doar un vis”.

„Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mâna la gură!”

„Fiind departe de mine, pun sub îndoială ca oxigenul este mai necesar pentru viaţă decât prezenţa ta…”

„Pentru cea mai importantă persoană din viaţa mea, pentru tine, toata dragostea din lume. Eşti raza de soare din viaţa mea, eşti lumina din întunericul vieţii mele. Te iubesc!”

„Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine”

Citeste si: Medicul Mihai Craiu, mesaj pentru cei care sunt ”în căutare frenetică de Ivermectină”: "Primul studiu serios ce arata un efect..."

Cele mai frumoase mesaje de iubire în luna iubirii

„Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață. Te ador!”

„Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine? Te iubesc!”

„Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!”

„Sărută-mă şi vei vedea stelele. Iubeşte-mă şi ţi le voi da….”

SMS-uri pentru Ziua Îndrăgostiților 2021
Luna iubirii 2021.[Sursa foto: PixaBay]

„Eşti primul meu gand înainte de a ma trezi şi ultimul meu gand înainte de a adormi. Voiam să ştii că te iubesc enorm”

„Eşti primul gând când mă trezesc dimineaţa, esti ultimul surâs înainte de culcare. Eşti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos. Te iubesc, iubita mea!”

Citeste si: Mesajul emoționant pe care Culiță Sterp ar fi trebuit să-l primească de la familia lui, dacă faimoșii ar fi câștigat jocul de comunicare

„Un înger m-a întrebat de ce ţin atât de mult la tine. I-am răspuns că nu există nici un motiv ca să nu fac asta.”

„Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!”

„Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată”

„Eşti atât de dulce atunci când zambesti, când râzi, când plângi, când ma cerţi, când mă alinţi când mă iubeşti.”

„E greu să iubeşti şi va fi întotdeauna, dar adu-ţi aminte ca cineva te iubeste şi acela sunt EU.”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si