Anișoara Alexandrov, mama lui Adrian, logodnicul Elenei Udrea, muncește de ani buni în Italia, într-un oraș din nordul țării, cea mai afectată regiune de teribilul coronavirus. De altfel, ultimul bilanț al epidemiei de coronavirus în Italia a ajuns la 11 morți, după ce marți au mai murit patru persoane, au anunțat autorităţile italiene, potrivit agenției ANSA, 320 de persoane fiind infectate cu noul COVID-19.

Citeste si: Elena Udrea, extravaganță la piață. Blănuri, genți și haine de mii de euro

"Nu m-a afectat, noi avem ce ne trebuie”

Soacra Elenei Udrea, în vârstă de 59 de ani, ne-a dezvăluit care este starea ei de spirit și cum se comportă italienii din zonă în aceste condiții de panică generală. ”Eu lucrez mereu și ies afară puțin, doar când am nevoie. Nu m-a afectat, noi avem ce ne trebuie”, ne-a mărturisit mama lui Adrian Alexandrov, referindu-se la faptul că și în Italia este o adevărată nebunie în magazine, cu oameni care-și fac provizii. ”Țin legătura cu Adrian, sigur că da. Încă nu mi-am văzut nepoțica, dar anul acesta mă va vizita Adrian împreună cu familia lui”, ne- a dezvăluit Anișoara Alexandrov.

Citeste si: Elena Udrea publică o nouă fotografie cu familia: ”Crăciun fericit împreună cu cei pe care îi iubiţi!”

Mama lui Adrian Alexandrov nu a intrat în panică

Potrivit soacrei Elenei Udrea, vizita nu a fost amânată din cauza crizei declanșate de coronavirus, ci va avea loc în 2020, dar mai încolo. Ca și în România, și în Italia a existat o criză a măștilor sanitare, dar mama lui Adrian Alexandrov nu a intrat în panică și ține cont de recomandările explicite ale autorităților.

Citeste si: "Soacra" Elenei Udrea e tristă de sărbători: ”Dorul nu s-a stins. Dumnezeu să-i odihnească în pace!”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

În orașul în care muncește Anișoara Alexandrov au fost câteva alarme false, despre persoane infectate cu coronavirus, dar până în acest moment nimeni din localitate nu a fost confirmat oficial ca purtător al virusului, existând centre specializate de carantină. 

Ambasadorul României în Italia: ”Mai apar uneori stări care exprimă o agitație a unor compatrioți”

Referitor la românii din Italia, ambasada României de la Roma a ținut să precizeze următoarele: ”Am avut o discuție cu colegii de la consulatele generale din Milano, Torino, Bologna și Trieste și mi-au reconfirmat că starea de spirit a românilor e bună. Oamenii sunt raționali, au înțeles că măsurile luate sunt în interesul lor și că pentru a se controla propagarea contaminării trebuie să urmeze ce soliticită autoritățile italiene. Mai apar uneori și stări care exprimă o agitație a unor compatrioți. Nu le putem generaliza și nici nu putem să încurajăm așa numita inginerie a zvonisticii”, a declarat ambasadorul României în Italia, George Bologan. ”Până în acest moment nu avem informații că ar fi vreun cetățean român suspect”, a completat ambasadorul. 

Citeste si: Logodnicul Elenei Udrea a anunţat ce se întâmplă cu afacerile sale imobiliare! Adrian Alexandrov devine manager de dezvoltare şi investiţii! EXCLUSIV

Udrea și Alexandrov sunt împreună de cinci ani

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de 5 ani, în septembrie 2018 născându-se fetița lor, Eva Maria, în timp ce se aflau în Costa Rica, țara în care fostul ministru al turismului fugise din februarie 2018, după condamnarea suferită în dosarul Gala Bute. Ulterior, după ce a făcut închisoare câteva luni în Costa Rica, Elena Udrea s-a reîntors în România în momentul în care dosarul respectiv a fost luat de la zero de procurori. Anul trecut, pe 20 septembrie, Elena și Adrian și-au botezat fetița la Mănăstirea Cașin din București, la ceremonie fiind prezent fratele lui Alexandrov, Marinel, dar absentând mama, Anișoara, care nu a putut veni din Italia. 

Citeste si: Elena Udrea i-a spus prima poveste fiicei sale, însă, pe parcurs ceva s-a întâmplat: „Din fericire, Eva a adormit atunci...”

  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si