Soacra lui Hrebenciuc Jr arată extraordinar la 50 de ani! Cristina e comparată de toată lumea cu fiica ei, actriţa Irina Noapteş: “Or fi surori sau prietene?”

Fotografiile arată că soacra lui Hrebenciuc Jr arată beton la 50 de ani.

Matei Vaihan, miercuri 02 ianuarie 2019 , 08:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că soacra lui Hrebenciuc Jr arată beton la 50 de ani. Andrei Hrebenciuc s-a însurat, în septembrie 2014, cu frumoasa Irina Noapteş, fiica lui Alexandru Noapteş, fostul director al CFR Marfă, şi al Cristinei Manuela. Vedeta fotografiilor de la nuntă a fost chiar soacra mică, care a afişat un decolteu generos la cei 46 de ani pe care îi avea atunci.

Soacra lui Hrebenciuc Jr arată beton la 50 de ani. Soţul ai a fost acuzat de o fraudă de 700.000 de euro

Divorţată de Alexandru Noapteş, care a fost acuzat de o fraudă de 700.000 de euro, dar achitat în 2014, Cristina a rămas o femeie admirată, chiar dacă a înaintat în vârstă. O dovedesc câteva fotografii recente, care o înfăţişează pe Cristina Manuela alături de fiica sa, devenită actriţă, şi de soţul acesteia, Andrei Hrebenciuc.

Soacra lui Hrebenciuc Jr arată beton la 50 de ani: "O frumuseţe rar întâlnită"

Prietenii apreciază că soacra lui Hrebenciuc Jr arată beton la 50 de ani. “Or fi surori sau prietene? Nu mai contează... Sunt de o frumuseţe rar întâlnită şi aici mă refer atât la frumuseţea exterioară, pe care o poate observa oricine le priveşte, cât şi la frumuseţea interioară, pe care o poate constata doar cine le cunoaşte”, a postat o prietenă de familie.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si