Soarta fetelor cărora le este cusut vaginul, iar în noaptea nunţii sunt descusute. Asa este traditia
(auxiliare)

Soarta fetelor cărora le este cusut vaginul, iar în noaptea nunţii sunt descusute. Asa este traditia

V.P.
17 oct 2017

In Mali, conform traditiei, fetitelor le sunt taiate labiile si clitorisul. De obicei, acest procedeu, care se regaseste in mai multe tari din Africa de Vest, se realizeaza cu un cutit sau o lama.

Mariam, 23 de ani, este una dintre milioanele de femei din Mali carora le-a fost cusut vaginul, iar labiile si clitorisul taiate in copilarie. Abia la 22 de ani a inteles ca de fapt a fost mutilata.

Recent, ea s-a dus sa ceara ajutorul voluntarilor de la centrul Bornefondes, unde a fost supusa unei interventii de desfacere a vaginului.

Potrivit traditiei, tinerelor li se desface vaginul doar atunci cand se casatoresc. Acest lucru se face de catre o moasa, cu un cutit, sau chiar de proaspatul sot, in timpul primului contact sexual, scrie adevarul.ro.

Citeste si: A batut-o cu biciul, apoi a violat-o. O fata de 15 ani din Vaslui a fost batjocorita de propriul tata

Citeste si: Scandal dupa ce un barbat a fost gasit in stare de putrefactie in apartament! Ce s-a intamplat cand cadavrul a fost scos din casa sa fie dus la IML

Citeste si: Drama nestiuta a lui Gabi Lunca. I-a murit fetita la numai 2 luni: "Era neagra la fata ca pamantul" - Cauza mortii este extrem de dureroasa

 

viewscnt
TAGURI: vagin, cusut, taiat, femei, africa, mali

Urmareste-ne pe Facebook