Soarta lui Dragnea este in mainile partidului. Decizia va fi anuntata in doua saptamani

Sedinta Comitetului Executiv care va avea loc peste doua saptamani va decide soarta presedintelui Liviu Dragnea, care e din ce in ce mai contestat de liderii din teritoriu.

L. S., marți 11 septembrie 2018 , 15:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mai multi lideri PSD intentioneaza sa-i ceara lui Dragnea, in viitoarea sedinta a Comitetului Executiv, sa faca un pas in spate iar partidul sa aiba o conducere colectiva. Sursele citate sustin ca Paul Stanescu, Mihai Badalau si Mihai Tudose sunt cei care poarta discutii cu liderii din teritoriu pentru a creea o opozitie puternica in interiorul partidului. Acestia s-ar baza pe sustinerea, pana in prezent, a 15 organizatii judetene printre care se numara: Olt, Arges, Giurgiu, Braila, Ilfov, Dambovita, Prahova, Vrancea, Vaslui, Buzau, Constanta, Caras Severin si Timis.

 Liviu Dragnea are in prezent sprijinul organizatiilor judetene Dolj, Gorj, Teleorman, Valcea, Ialomita, Neamt, Bacau, Maramures, Satu Mare, Sibiu, Cluj, Brasov, Covasna, Harghita, Alba, Arad si doua organizatii de Sector din Bucuresti (sector 5 Daniel Florea si sector 6 Gabriel Mutu). 

La intalnirea informala a pesedistiilor de la Neptun care s-a desfasurat in urma cu o saptamana Paul Stanescu, Niculae Badalu, Mihai Tudose si Marian Oprisan i-au reprosat lui Dragnea ca partidul a scazut drastic in sondaje si ca exista nemultumiri ale oamenilor din teritoriu pentru modul cum acesta ia deciziile.

Confruntarea taberelor din interiorul PSD va avea loc cel mai probabil in sedinta CEX programata peste doua saptamani. Se asteapta un contra-atac dur din partea lui Liviu Dragnea, dar si o pozitionare puternica din partea liderilor nemultumiti de acesta.

sursa: hotnews.ro

 

Te-ar putea interesa si