Gheorghe Dincă devine un personaj de la o zi la alta! Bărbatul care le-ar fi omorît, fără pic de regret, pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, conform declarațiilor date până acum de el în arest, șochează, cel puțin în ultima vreme, cu tot felul de pretenții.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu a primit maşină de lux de la Ministerul de Interne după ce a spus că a fost ameninţat! Unchiul Alexandrei Măceşanu beneficiază şi de gardă de corp!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citeste si: TUPEU MAXIM! Cum i-a șocat Gheorghe Dincă pe polițiști, ieri, la reconstituire! Criminalul din Caracal a vrut să stea la umbră

Citeste si: Ultimă oră! Raportul IML în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă și în pădure

Gheorghe Dincă a ridicat pretenții la reconstituiri

Astfel, dacă, la reconstiturea crimelor, Dincă a surpins printr-un tupeu maxim atunci când a dorit să bea numai apă plată la sticlă mică și să mănânce un sandviș, întrucât susținea că îi este foame, mai mult, a cerut să stea la umbră, fiindcă ”îl deranja” soarele, ei bine, pe urmă, pe monstrul din Caracal l-a deranjat faptul că ar sta în celulă cu alte două persoane.

Din ultimele informații, criminalul s-ar fi plâns că persoanele cu care este ”cazat” cu el în arest ar putea da informații în exterior și acest lucru ar dăuna în cazul din Caracal. În atari condiții, Dincă mergea pe ideea că ar fi mai bine să fie izolat, departe celor doi necunoscuți cu care a împărțit ”camera” din pușcărie în ultimul timp.

Gheorghe Dincă a scapat de colegii de celulă din pușcărie!

Ca un făcut, nici mult nu a trecut de la ”plângerile” făcute că Gheorghe Dincă a scapat de colegii de celulă din pușcărie! Criminalul din Caracal a fost adus din nou la Arestul Central, unde, din spusele persoanelor implicate în dosar, el ar fi fost repartizat, cel puțin pentru o zi, singur! Decizia a fost luată probabil și pentru ca toate lucrurile să meargă cum trebuie, iar bărbatul să colaboreze cu anchetorii. ”Se dorește elucidarea dispariției Alexandrei și Luizei cât mai repede, motiv pentru care se iau în calcul toți factorii, inclusiv dorința acuzatului de a nu avea pe nimeni prib preajmă”, au dezvăluit surse de la fața locului. 

 

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si