Odeh Eduard a fost descalificat după ce a încălcat regulamentul cu iubita sa, Grațiela. Însă Odeh a fost nemulțumit de faptul că Grațiela a luat inițiativa în gală.

Odeh Eduard a fost descalificat din ”Casa Iubirii”

De când a intrat în emisiune, Grațiela a fost fermecată de tânărul Odeh. Cei doi au format un cuplu la scurt timp, însă competiția a luat sfârșit pentru amândoi.

Citeste si: Andreea Mantea, clipe de coșmar în trafic. Ce a pățit îndrăgita prezentatoare a emisiunii ”Casa Iubirii”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Băieții au nominalizat-o pe Grațiela spre eliminare, spre disperarea lui Odeh. Însă în ediția de luni, tânărul a spus că-i poate ierta pe băieți și că pot fi prieteni dacă va rămâne în emisiune.

Ce a spus Odeh despre relația cu Grațiela

Odeh le-a mărturisit susținătorilor că va continua relația cu Grațiela. El le-a mai transmis că este extrem de fericit cu Grațiela.

Citeste si: Grațiela, dezvăluiri șocante după ce a părăsit Casa Iubirii. Ce spune aceasta despre Bianca

„Astăzi am părăsit Casa iubirii! Mulțumesc din tot sufletul tuturor celor care m-au susținut, pentru toate mesajele frumoase! Vreau să va spun că sunt fericit că am plecat de acolo cu ceva mult mai impotant decât o emisiune tv! Am plecat cu o persoană de care m-am atașat nespus de mult și cu care voi construi un viitor! Va pup pe toți și sper în continuare să fiți aproape de noi!”,  a

scris Odeh pe contul lui de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si