SOC si GROAZA! Au aparut imagini cu fetita violata si apoi ucisa. A fost rapita si dusa in padurea din apropiere. IMAGINI MARCANTE!
Social

SOC si GROAZA! Au aparut imagini cu fetita violata si apoi ucisa. A fost rapita si dusa in padurea din apropiere. IMAGINI MARCANTE!

M. P.
22 iun 2018

Momentul in care o fetita de 6 ani este rapita de un barbat a fost surprins de o camera de supraveghere.

Individul a rapit-o pe copila de la o nunta. A ademenit-o cu ceva neidentificat pe camere si a dus-o intr-o padure din apropiere. Acolo avea sa se petreaca cosmarul. Individul a violat-o si apoi a ucis-o cu o piatra.

Corpul fetei a fost descoperit intr-o zona impadurita din Gwalior, India.

Potrivit Politiei, fata ei a fost mutilata dupa ce a fost zdrobita cu o piatra mare.

Criminalul este vazut pe camere alaturi de copila. La un moment dat, fetita se opreste si fuge. Insa, acesta o ademeneste din nou si isi continua drumul spre padure. Aceste imagini au fost surprinse in jurul orei 23:30.

La ora 2:30, aceleasi camere il surprind pe individ singur. Fetita a trecut prin chinuri groaznice ore in sir inainte de a fi ucisa.

In tot acest timp, aprintii disperati isi cautau fiica. Ei anuntasera si Politia. Oamenii legii au gasit cadavrul dupa cateva ore, la aproximativ 500 de metri de locul in care se desfasurase nunta.

Politia a arestat un suspect pe baza inregistrărilor despre care se spune ca este angajat al firmei de catering angajata pentru organizarea nuntii. 

AICI puteti vedea imaginile surprinse de camerele de supraveghere! Va avertizam ca sunt imagini cu un puternic impact emotional!

 

Sursa: Daily Mail

viewscnt
TAGURI: viol, fetita violata

Urmareste-ne pe Facebook