Șocant! Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu, la două zile după ce a murit: „Sperăm...”

Ce au putut vedea cei care au intrat azi pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu.

miercuri 01 mai 2019 , 16:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

La două zile de când Răzvan Ciobanu a plecat dintre noi, multe întrebări rămân încă fără răspuns, iar mulți dintre prietenii săi virtuali sunt în stare de șoc după ce acesta a murit în a doua zi de Paște, în urma unui tragic accident de mașină.

Astăzi, prietenii virtuali care au vrut să mai vadă câteva fotografii cu Răzvan din perioada în care părea fericit și împlinit au avut parte de o surpriză de proporții.

În dreptul numelui designerului apar scrise cuvintele „In memoriam”. Cineva care îi cunoaște parola lui Răzvan a setat această opțiune pentru cei care pleacă dintre noi.

Toți cei care văd acum profilul acestuia nu îi mai pot trimite așa cum făceau înainte.

Mâine, Răzvan va fi condus pe ultimul drum și, cu siguranță că va avea alături mulți prieteni și oameni care i-au îndrăgit activitatea și creațiile de-a lungul anilor.

 

„Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult și este foarte frumos”, a declarat emoționată Laura Vicol, care a anunțat că cei care doresc să își ia rămas-bun de la Răzvan Ciobanu o pot face la Capela Cimitirului Progresul din Capitală, acolo unde a fost depus încă de ieri.

Potrivit unor surse din anchetă, Răzvan Ciobanu ar fi suferit pe lângă traumatismul cranio-cerebral şi ruptura unor organe interne.

Ce au spus părinții lui Răzvan

Rezultatele finale vor fi gata peste câteva săptămâni. 

Legat de accidentul cumplit în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, părinții designerului au declarat că oamenii legii nu le-au spus încă nimic. "Nu știm nimic. Absolut nimic. Nici ei nu știu nimic", a declarat tatăl lui Răzvan Ciobanu pentru Știrile Kanal D.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si