Cazul Sorina a făcut multă vâlvă atunci când au fost făcute publice imaginile cu procuroarea Maria Pițurcă, în timp ce o târa pe Sorina pentru a o lua din casa în care crescuse, cea a asistenților maternali, și a fi predată familiei care o adoptase.

Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, avea să plece, la jumătatea lunii iulie, alături de noua ei familie, în SUA, acolo unde soții Săcărin locuiesc de ani buni.

Între timp în țară, avocații soților Șărămăt, asistenții maternali care au avut grijă de Sorina până acum, au demarat procedurile în Instanță pentru anularea adopției. Un român care locuiește în SUA, cel mai probabil în apropierea familiei Săcărin, a transmis un mesaj în care face dezvăluiri șocante despre ce s-ar putea întâmpla cu Sorina în cazul în care soții Șărămăt câștigă procesul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Bunicul Luizei, luat de amublanță! A clacat după conferința DIICOT și a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova

Citeste si: Sora Sorinei, fetița înfiată de o familie din SUA, suferă de dor! "Măcar pe ele să le lase să vorbească"

Citeste si: O nouă teorie a conspirației în cazul Sorina! Unde a dispărut fetița înfiată de soții Săcărin și dusă în SUA?

Se pare că, indiferent de situație, Sorina care a devenit cetățean american prin adopție, nu se poate întoarce în țară prea curând, chiar dacă așa îți dorește familia Șărămăt și cei care o susțin.

Cititi declaratia românului din SUA pe stirilekanald.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si