ȘOCANT! Legătura incredibilă dintre criminalul de la Caracal și criminala de la metrou!

Gheorghe Dincă va ajunge pe maâna medicului care a investigat-o și pe Magdalena Șerban, criminala de la metrou

Author: C.I. sâmbătă 10 august 2019 , 19:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Joi dimineața, Gheorghe Dincă, agresorul Luizei și Alexandrei, a părăsit închisoarea din Craiova pentru a fi dus la IML Ilfov, unde a cerut să i se facă o serie de investigații

medicale.

Bărbatul a acuzat dureri la nivelul coastelor, după cum a afirmat avocatul acestuia în fața jurnaliștilor, după ce ar fi fost agresat de polițiști.

”La momentul descinderii din ziua de 26, dimineața, dânsul a fost trântit la nivelul solului și i s-au aplicat niște lovituri în zona pieptului. El spune că are fracturi costale și de stern. Va fi transportat la spital pentru investigații. Dureri a avut. La audieri a avut momente în care tresărea de durere și își punea mâna în zona pieptului”,  a declarat avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

Adus la IML, bărbatul a fost supus unor analize amănunțite, care să certifice spusele avocatului.

Mai mult, Dincă a fost programat, pentru săptămâna viitoare, și la o serie de investigații psihiatrice, în condițiile în care, el a mai fost internat pe motiv de tulburări mentale grave.

Criminalul de la Caracal are o legătură cu criminala de la metrou! Va avea același doctor

De altfel, în urma investigațiilor realizate de gazetaoltului.ro, s-a intrat  în posesia unor documente care au demonstrate că că omul ce a îngrozit o lume întragă cu faptele sale, este NEBUN cu acte. Criminalul a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie pe urma tulburărilor mentale și de comportament datorite folosirii alcoolului, sindromul de dependență. 

La Spitalul Penitenciarului Jilava, în mod paradoxal, conform unor informații de la fața locului, criminalul de la Caracal va fi investigat de medicul criminalei de la metrou, cel mai probabil!!! ”Doctorul îi va analiza comportamentul și va face constatări, să vadă dacă omul are probleme mentale sau nu”, au mărturisit surse bine informate!

Cine este criminala de la metrou

La fel ca Gheorghe Dincă, și Magdalena Șerban a șocat o țară întreagă după ce a împins-o pe șinele metroului pe Alina Ciucu. Tânăra a murit lovită de garnitura de metrou la stația Dristor. Câteva ore mai devreme, criminala de la metrou încercase să arunce pe șine o altă tânără, însă aceasta s-a ținut pe picioare și a supraviețuit.

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, le-a spus Magdalena Șerban psihiatrilor.

Sursa foto Inquam/ Bogdan Danescu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si