La începutul lunii mai, Roxana de la Puterea Dragostei a fost filmată în timp ce se distra într-un club de la mare, alături de alți concurenți și foști concurenți din show-ul amoros. În mod surprinzător, printre aceștia se afla și Andy, fostul iubit al Roxanei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Imaginile prezentate l-au deranjat pe Bogdan Mocanu, iubitul Roxanei, care se afla în București, din acest motiv, a și luat decizia de a se despărți de frumoasa femeie.

Pe de altă parte, Roxana susține că întâlnirea cu Andy din club a fost întâmplătoare și că între ea și tânăr nu a fost absolut nimic.

”Eu am fost în club cu Mary,o fostă participant la Puterea dragostei și verișoara mea. La masă au apărut None și Andy. După ceva timp a apărut și Oianu. Eu nu am stat nici lângă Andy, nici lângă None. În momentul în care vor apărea poze și video cu noi alături, puteți să aruncați cu noroi în mine. Până atunci nu cred că e cazul să faceți asta. Andy și-a cerut scuze în fața mea, mama sa la fel. Eu iert, dar nu uit. Dacă el și-a cerut scuze, eu las loc de bună ziua.

Atât!”, a povestit Roxana.

Andy a spus totul despre întâlnirea cu Roxana! ”A vrut să se bage în seamă cu mine”

După o săptămână de scandal, în premieră pentru WOWbiz.ro, Andy a spus totul despre întâlnirea cu Roxana de la Puterea dragostei! ” Mă bucur că mi-ați dat posibilitatea să îmi zic și eu punctul de vedere.

Ei bine, de 1 mai, eram la mare cu o fostă concurentă din emisiune, cu care am rămas în relații bune, și am stat la ea. Roxana venise și ea pe litoral, și, pentru a nu plăti hotelul, a decis să rămână peste noapte la aceeași persoană, în condițiile în care știa că sunt și eu acolo! Să se rețină acest aspect!!!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

La un moment dat, ne-am întâlnit prin locuință și am vorbit! I-am spus că nu mai am nimic cu ea, să lăsăm resentimentele deoparte și să ne vedem de treabă. Roxana a dat din cap aprobator, nici măcar nu a ridicat privirea, fiindcă ea încă mai are sentimente pentru mine, dar nu recunoaște! Cert este că, pe urmă, încet, încet, a vrut să se bage în seamă cu mine, a venit și să mă sărute, însă eu nu am vrut, chiar m-am ferit, astfel că m-a pupat doar pe o parte! În fine, apoi, am plecat în club, unde am stat puțin la aceeași masă, dar fiecare cu treaba lui. Nu am avut nicio legătură. Ea chiar s-a și pupat cu altul pe acolo. La finalul serii, ne-am întors acasă și nu am mai vorbit deloc, am stat separați.

Cam așa au stat lucrurile”, a declarat Andy pentru WOWbiz.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si