Bebelușul s-a născut cu un singur ochi exact pe mijlocul feței și =îi lipsește și nasul. Pentru că este o malformație extrem de rară, medicii spun că nu are prea multe zile de trăit.

Ființele care se nasc cu un singur ochi suferă de boala numită ciclopie. Numele maladiei vine de la uriașul cu un singur ochi din mitologia greacă. Specialiștii spun că această boală ar fi cauzată de expunerea fătului la radiații în timp ce se ală în uterul mamei sau din cauza unor medicamente pe care mama le-a luat în timpul sarcinii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Familia bebelușului este în stare de șoc și primește consiliere psihologică. Cu toate acestea mama a decis să publice o imagine cu bebelușul imediat după ce l-a născut.

Ciclopia poate aparea la 4 din 1.000 de sarcini, insa cel mai adesea sarcina nu este dusa pana la termen. Aceasta maladie este mai des intalnita la animale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si