ȘOCANT! Unde au putut să o mai caute polițiștii pe Alexandra! Oamenii spun că fata ar fi fost în pivnița unui vecin

Alexandra a fost căutată și în casa unor vecini, în podul lor și în pivniță

Author: Lia Popescu miercuri 31 iulie 2019 , 19:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dispariția Alexandrei a creat un adevărat haos la Caracal! Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o, însă, până în acest moment, trupul ei nu a fost găsit de polițiști.

Toate pistele indicate de criminal au fost eronate și nimic nu pare să îi ducă pe oamenii legii în locurile în care ar putea avea măcar un minim punct de plecare. Căutările se fac haotic, iar informațiile pe care anchetatorii le primesc sunt false.

Alexandra a fost băgată în pivniță de criminalul din Caracal? Ce spun specialiștii

Drept dovadă și faptul că informația primită în urmă cu puțin timp, aceea că Alexandra a fost băgată în pivniță de criminalul din Caracal, una din casa unui vecin nu a lui, a fost și ea eronată.

Polițiștii au căutat și acolo, și în pod, dar nu s-a găsit nici o urmă.

Pe de altă parte, mai multe persoane, printre care Sorin Ovidiu Bălan și Adina Alberts, susțin teoria că Alexandra, dar și Luiza ar fi fost răpite pentru trafic de persoane, în timp ce incinerarea a fost negată vehement de către experți.

Dacă ipoteza răpirii pentru persoane a celor două fete ar fi validă, acestea ar putea fi încă în viață, iar sora criminalul a vorbit și pe tema aceasta.

”Nu știu dacă le-a omorât fratele meu. Cred că a spus că le-a ucis pentru a îi apăra și pe cei care au contribuit la asta, sau să scape să nu-l mai târască alții. Nu-l văd în stare de așa ceva, nu avea cum și de ce. Cred că făcea parte dintr-o grupare de trafic de minori. Îi e teamă să spună că avea legătură cu vreo grupare. Îi e frică că poate că va fi omorât dacă ar spune”, a spus sora lui Gheorghe Dincă.

Foto Inquam/Bogdan Danescu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si