Clipe teribile, ieri, la Balesti, judetul Gorj! O politista s-ar fi sinucis, dupa ce, cu doar cateva minute inainte, isi impuscase mortal mama si fiul de numai sase luni! Pistolul apartinea sotului, si el om al legii de foarte multi ani, in localitatea Matasari.

Din ultimele informatii, se pare ca Adela Lepadat ar fi suferit de o depresie postnatala si toti pasii crimei i-ar fi premeditat!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 

Politista criminala si-a premeditat fapta?! Ce i-a spus sotului! "O nenorocire"

Surse judiciare sustin ca, daca ar fi sa ne luam dupa fapte, este clar ca bebelusul a fost impuscat cu intentie, la fel si mama politistei. Focurile trase au fost in capul copilului si in burta bunicii acestuia, in plus, politista a oprit un glont si pentru ea, decisa sa isi puna capat zilelor.

Mai mult, surse judiciare sustin va Adela si-ar fi trimis si barbatul la cumparaturi inainte de oribila crima! Totul pentru a-si urma planul! “O nenorocire mai mare nu exista! Femeia suferea de depresie, e clar”, au spus persoane de la fata locului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si