"Socrul a planificat in detaliu cum sa imi ucida copiii!" Un tata este distrus de durere dupa ce si-a pierdut cei patru copii si sotia

Un barbat isi striga durererea dupa ce socrul sau i-a ucis cei patru copii si sotia. Copiii aveau varste cuprinse intre 8 si 13 ani si au fost gasiti fara suflare in paturile lor.

A.S., luni 14 mai 2018 , 14:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O crima terfianta s-a petrecut vinerea trecuta in Australia, acolo unde un barbat in varsta de 61 de ani si-a impuscat fiica, sotia si cei patru nepoti, apoi s-a sinucis.

Cadavrele celor 7 au fost descoperite vineri la prima ora de catre politisti in casa barbatului de 61 de ani, acolo unde fiica acestuia se mutase recent impreuna cu cei patru copii care sufereau de autism.

"Sunt convins ca socrul meu a planificat aceste crime cu mult timp inainte sa le comita. Totii copiii au murit linistiti, in paturile lor. Asa mi-a spus politistul care i-a gasit", a declarat tatal copiilor. El si Katrina, mama celor 4 copii, se despartisera in urma cu putin timp, iar femeia se mutase in casa parintilor sai impreuna cu cei 4 copii.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si