Socrul Elenei Basescu a fost sef in mai multe companii si castiga 16.500 de euro pe luna! Tatal lui Bogdan Ionescu avea 270.00 de euro in conturi si 1 milion de euro in actiuni!

Omul de afaceri Gheorghe Ionescu, tatal lui Bogdan, barbatul de care divorteaza Elena Basescu, a fost in consiliile de administratie ale unor companii de stat.

Matei Vaihan, luni 05 septembrie 2016 , 10:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elena Basescu a anuntat ca divorteaza, dupa patru ani de casnicie, de Bogdan Ionescu, supranumit Syda. Acesta provine dintr-o familie potenta din punct de vedere financiar, tatal sau, Gheorghe Ionescu, fiind partener de afaceri al fostului Ministru al Economiei, Adriean Videanu. Gheorghe „Bebe” Ionescu a fost director al Fondului Proprietatii de Stat, apoi a fost numit in consiliile de administratie a doua companii cheie ale statului roman, Petrom si Eximbank. Cum era angajat la stat, „Bebe” Ionescu si-a depus si declaratia de avere, asa dupa cum prevede legea.Elena Basescu a anuntat ca s-a despartit de Bogdan Ionescu Cand si-a incheiat mandatul la Eximbank, in octombrie 2012, socrul Elenei Basescu detinea 6 terenuri, doua case de locuit, doua spatii comerciale, tablouri si bijuterii in valoare de 95.000 de euro. La rubrica active financiare, adica banii din conturi, „Bebe” Ionescu avea 140.000 de euro si 560.000 de lei, adica un total de aproximativ 270.000 de euro. La rubrica „plasamente, investitii si imprumuturi”, tatal lui Syda avea actiuni, la diverse firme, in valoare totala de 4,56 milioane de lei, adica 1 milion de euro! Socrul Elenei Basescu statea bine si la veniturile obtinute, el ocupand mai multe posturi de conducere in diverse firme. El a avut un castig anual de 891.173 de lei, adica 74.264 de lei pe luna (aproximativ 16.500 de euro). Fotografie de acum 4 ani, cand Elena Basescu s-a cununat civil cu Bogdan Ionescu

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si
TAGURI
Basescu