Soferul de autobuz si-a luat bataie dupa ce a "indraznit" sa ii intrebe pe romi daca au bilete.

Potrivit adevarul.ro, acestia au inceput sa il bata pana cand l-au lasat inconstient.

Incidentul a avut loc vineri, pe bulevardul Unirii din Baia Mare. Romii au urcat in autobuz cu bagaje si blocau accesul unei usi.

"Aveau mai multe galeti cu bureti (ciuperci, n.r.). Vorbeau in autobuz ca au venit cu trenul, deci veneau de la tara de undeva. Si-au pus galetile in usa si nimeni nu a mai putut urca sau cobori din cauza lor. In statie, soferul a coborat la ei si le-a spus sa se dea la o parte, sa faca loc si altora, dar l-au injurat. Atunci, el a zis ca cine are bilet sa ramana in autobuz, iar cine nu, sa coboare. Au sarit atunci pe el, erau vreo trei barbati si mai multi copii si femei", povesteste un martor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acesta a mai spus ca romii l-au lovit cu pumnii pe soferul de la Urbis pana cand acesta a cazut jos si si-a pierdut cunostinta.

"De la usa din spate pana la cea din mijloc l-au lovit cu pumnii, aici a cazut jos, s-a lovit cu capul de autobuz si si-a pierdut cunostinta. O femeie de pe trotuar, care a spus ca e medic, a incercat sa-l ajute si a sunat la politie, insa intre timp, agresorii au plecat", a mai povestit martorul.

Citeste si: Cand nu mai spera ca durerile crunte vor disparea, medicul i-a spus: "Ai invins cancerul! Poti pleca linistit acasa!". Afla povestea lui Vlad care la 12 ani a fost diagnosticat cu cancer osos

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si