Sofer din Bucuresti care a refuzat sa opreasca in Mangalia, prins dupa montarea a doua baraje si tragerea unui foc de arma

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe primul si fiind oprit in zona podului de la Agigea, dupa ce un agent a tras un foc de avertisment in plan vertical.

V.P., duminică 30 aprilie 2017 , 11:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit politistilor, duminica, in jurul orei 8.00, in municipiul Mangalia, un echipaj al Politiei din localitate i-a facut semn sa opreasca soferului unui autoturism BMW. Soferul insa nu a oprit, continuandu-si drumul in viteza.
 
La intrarea in Eforie Nord, politistii au realizat un baraj format din doua autospeciale si o motocicleta, insa soferul nu a oprit nici de aceasta data. Barbatul a fortat barajul, avariind usor una dintre autospeciale.
 
In zona podului de la Agigea, a fost montat un alt baraj, iar soferul a fost oprit dupa ce un politist a tras un foc de avertisment in plan vertical.
 
Soferul, in varsta de 40 de ani, din Bucuresti, a fost dus la sediul Politiei Mangalia pentru a fi testat si audiat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile care se impun. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si