Inspectoratul de Poliție al Județului Braşov a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că polițiști din cadrul Biroului Rutier Braşov au oprit pentru control, sâmbătă, pe strada Poiana Soarelui din stațiunea Poiana Braşov, un autovehicul care era condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Braşov.

Citește și: VIDEO- Percheziții de amploare la clanul Chira, într-un dosar de proxenetism. 32 de persoane duse la audieri

„Întrucât polițiștii au observat indicii în comportamentul conducătorului auto că s-ar fi aflat sub influența unor substanțe interzise, au procedat la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței unor astfel de substanțe în organism iar rezultatul a fost pozitiv la cocaină şi canabis”, se arată în comunicat.

Ce au transmis autoritățile

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: Povestea emoționantă a tinerilor care fură orice pentru a face rost de bani pentru droguri

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, tot sâmbătă, polițiștii din Râşnov au oprit pentru un control, pe strada Valea Cetăţii din localitate, doi conducători auto, unul de 21 de ani şi celălalt de 26 de ani.

Citește și: Un polițist din Argeș a fost reținut pentru proxenetism

„Aceştia prezentau un comportament ce le-a creat polițiștilor suspiciunea că ar fi fost sub influenţa unor substanţe interzise, motiv pentru care cei doi tineri au fost testaţi din punct de vedere al stabilirii prezenţei unor astfel de substanţe în organism.

Pentru tânărul de 21 de ani rezultatul a fost pozitiv la substanţa canabis, iar pentru cel de-al doilea la substanţa cocaină”, a mai precizat sursa citată.

Citește și: Crimă groaznică în Pitești! Un bărbat ar fi fost ucis de fiul lui în timpul unei petreceri, după care adolescentul a organizat alte evenimente, cu corpul neînsuflețit în casă

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si