O șoferiță din Vrancea a fost urmărită de poliție, după ce a provocat un accident rutier, apoi a fugit de la locul accidentului. Patru autoturisme au fost implicate în accident. Femeia de 44 de ani a fost surpinsă pe Drumul Național 23 A, în comuna Milcovul. Aceasta consumase alcool.

Citește și: Un bărbat a murit într-un accident pe Autostrada A1. Acesta a fost luat la ocazie

Șoferița consumase alcool

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 44 ani, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Milcovul, pe direcția Focșani către Gologanu, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un disc agricol, ce se afla staționat în afara părții carosabile, pe care l-ar fi proiectat în gardul unui imobilul. În urma impactului au fost avariate două autoturisme și gardul unui imobil. Femeia și-a continuat deplasarea către municipiul Focșani, fiind oprită în trafic la o distanță de circa 3 km de locul producerii accidentului.

Citește și: Accident pe DN 6: o persoană a decedat după ce remorca unui autocamion a ajuns pe contrasens

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aparatul etilotest a indicat rezultatul de 1,03 mg/L alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la Spitalul Militar de Urgență Focșani, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, potrivit IPJ Vrancea.
Femeia a refuzat transportul la spital.

Un bărbat a murit într-un accident pe Autostrada A1. Acesta a fost luat la ocazie

Tragedie pe autostrada A1. Un bărbat de 43 de ani și-a pierdut viața, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un camion. 

Citește și: O mașină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat, după ce a încercat să evite un alt autoturism

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2G, la kilometrul 11+500 de metri, în zona localităţii Luncani, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion, care au intrat în coliziune frontală”, a transmis, luni, Centrul Infotrafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si