Şoferiţa care bea bere la volan, live pe facebook, şi apoi şi-a ucis nepoata. Avea 120 km/h

Şoferiţa care bea bere la volan, live pe facebook, şi apoi şi-a ucis nepoata, la Petrova, avea 120 km/h când a făcut nenorocirea. Femeia nu purta centură de siguranţă, iar nepoţica de 13 ani, care era pe bancheta din spate împreună cu fratele ei mai mic, nu avea nici ea centură.

R.B., marți 18 iunie 2019 , 10:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un accident teribil a avut loc duminică seara în Maramureş, la Petrova, unde două maşini s-au izbit frontal, din cauza unei şoferiţe de 36 de ani care a intrat în depăşire cu viteză nebună, fără să se asigure. Femeia a murit pe loc, la fel şi nepoata ei de 13 ani care era pe bancheta din spate.

O altă femeie din maşină, nepotul şoferiţei, 10 ani, dar şi două persoane din celălalt autoturism au fost grav răniţi.

Apar noi detalii despre circumstanţele nenorocirii de la Petrova şi despre inconştienţa criminală a Adrianei, şoferiţa care s-a urcat beată la volan şi care era live pe Facebook, conducând cu sticla de bere la gură, cu 7 ore înainte de tragedie.

Conform unei filmări făcută publică de vasiledale.ro, acul vitezometrului de la autoturismul VW condus de Adriana B. s-a blocat la 120 km/oră. Imaginile au fost surprinse după impact şi sunt cutremurătoare, scrie observator.tv.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si