Un român care consumase droguri a călcat cu mașina doi polițiști din Italia.  Individul a vrut să fugă de la locul faptei, dar a intrat cu mașina direct într-un stâlp.

Citeste si: Grav accident rutier. Cum s-a întâmplat totul

Bărbatul nu a mai ținut cont și a călcat cu mașina doi agenți rutieri care au venit să-l trezească din somn.

Românul a adormit lângă autoturismul parcat pe banda de urgență.

Citeste si: VIDEO| Un preot a murit în urma impactului cu un TIR. Imagini cu momentul accidentului au fost surprinse de o cameră de bord

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tânărul, de 35 de ani, a decis să doarmă lângă mașină după ce a parcat-o pe banda de urgență. Ceilalți participanți la trafic au sesizat poliția, care a intervenit de urgență.

Românul drogat a fost reținut

Când a fost trezit de oamenii legii, românul s-a speriat. El s-a urcat la volan, a pornit motorul şi a apăsat pedala de accelaraţie, apoi i-a călcat pe cei doi polițiști.

Un agent a fost lovit, iar al doilea a fost luat pe capotă şi târât aproape 10 metri.

șoferul român care a călcat doi polițiști
Românul care a călcat doi agenți ai poliției.[Sursa foto: Captură YouTube]

Cei doi polițiști au fost răniți, dar apoi au pornit în căutarea fugarului. Dintr-odată, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. El a fost arestat, însă a opus rezistență și a început să se zbată, dar a fost imobilizat în cele din urmă.

Citeste si: VIDEO| A murit tânăra spulberată de mașină într-o stație de autobuz. De necrezut ce au decis judecătorii în cazul șoferului care a provocat tragedia

În prezent, românul ese acuzat de tentativă de crimă, rezistenţă la arest, vătămare corporală şi deţinere ilegală de droguri.

Citeste si: Accident la Craiova. Un autoturism a intrat într-o autoutilitară de pompieri, aflată în misiune


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si