Șoferul este vicepreședintele unui sindicat al șoferilor. Acesta a fost amenințat și lovit cu un topor pe un drum din Satu Mare.

Conflictul a pornit de la o fată ce a aruncat o piatră în cabină.

În timp ce conducea, o fată ar fi aruncat o piatră în cabină, moment în care șoferul a coborât pentru a cere explicații. Însă în acel moment a fost încercuit și amenințat cu un topor de către localnici.

Daniel Cimpoieru se îndrepta spre autobază, pe un drum care duce către șantierul unde acesta lucra. În acel moment o fată, aflată pe marginea drumului, a aruncat cu o piatră fiind deranjată de viteza cu care șoferul circula.

Citeste si: VIDEO| Pompierii români trimit opt autospeciale în Grecia, pentru a ajuta la stingerea incendiilor

A fost încercuit de localnici și amenințat cu un topor.

”Mi-am luat niște topoare, nu ştiu cu ce a dat exact. N-avea cum să dea cu tăişul, că nu mai vorbeam acum probabil, dar cu coada, cu muchia toporului, nu ştiu cum a dat, că m-a lovit razant aici în spate pe ceafă şi pe umăr, sunt tot flagelat pe umăr”, a declarat Daniel, șoferul agresat.

Bărbatul a scăpat de furia localnicilor doar după ce a sunat la 112.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Alina Candrea- Ținca, IPJ Satu Mare: ”Toate persoanele implicate, respectiv trei femei cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani şi un bărbat de 44 de ani, toţi din judeţul Satu Mare şi un alt bărbat de 43 de ani din Alba

au fost conduse la sediul poliţiei pentru a fi audiate”.

Bărbatul a mai fost oprit de cei din zonă. Se pare că problema ar avea legătură cu firma ce se ocupă de construirea centurii ocolitoare.

Administrator firmei a declarat: ” Toate lucrările de acolo, utilizarea acelui drum tehnologic, este tocmai pentru că firma constructoare a depus eforturi pentru a elimina traficul greu din oraș”.

În urma celor întâmplate polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru infracțiunile de lovire și alte violențe.

Citeste si: Un bărbat din Galați este cercetat penal după ce a lovit cu mașina o femeie care încerca să blocheze un loc de parcare pentru tatăl ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si