VIDEO - Soldații lui Vladimir Putin se plâng că au rămas fără apă și mâncare într-o pădure: „Stăm și așteptăm să crească iarba”

Doi soldați a armatei ruse s-au filmat în timp ce se plângeau de faptul că au rămas fără provizii și se află într-o pădure pustie, conform Hotnews.

Author: Ana-Maria Costea marți 27 septembrie 2022 , 14:57

Soldații lui Vladimir Putin se plâng că au rămas fără apă și mâncare într-o pădure: „Stăm și așteptăm să crească iarba”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Doi dintre soldații armatei ruse, trimiși în Ucraina, s-au filmat plângându-se că au fost abandonați într-o pădure, fără mâncare și apă.

Doi soldați se plâng pentru că au rămas fără apă și mâncare și sunt singuri într-o pădure

„Stăm în pădure. Tocmai am avut parte de un bombardament cu mortiere. Ne-au bombardat cu mortierele. Am fost abandonați în pădure și nimeni nu dă doi bani pe noi.

Stăm și așteptăm să crească iarba. Nimănui nu îi pasă de noi. Ne-au trimis în pădure și ne-au abandonat, ca carnea de tun”, afirmă unul dintre soldați, relatând că „bombe au aterizat la 10 metri de noi, explodând” și specificând că toate armele lor sunt mai încolo, lângă drum.

Cel de-al doilea soldat și-a exprimat cu mâhnire dorința ca ministrul rus al Apărării Serghei Șoigu și Igor Konașenkov, purtătorul de cuvânt al forțelor armate ruse, să vadă filmarea.

Citeste si: Zelenski: Rusia a simţit că va pierde

Soldații ruși se plâng că nu au echipamente moderne

„Nu avem nimic în afară de puștile de asalt. Nu avem provizii, nu avem echipamente electronice, nu avem drone, nu avem binocluri, nu avem ochelari cu infraroșu, nu avem absolut nimic! Puști de asalt, muniție și atât. Și o baionetă ”, revine primul soldat.

„Nu avem nimic. Stăm și așteptăm. Vedem ce se va întâmpla la noapte. Stăm pe câmpul de luptă, în prima linie a frontului. În spatele câmpului sunt acești nenorociți care ne-au abandonat fără nimic, fără hrană, fără apă”, a completat cel de-al doilea soldat.

Dmitri, fondatorul paginii War Translated (Twitter) a subliniat că soldații par să facă parte din unitățile celor două entități separatiste din estul Ucrainei, republicile populare Lungask și Donețk, fiind cunoscut faptul că aceștia sunt mult mai prost echipați chiar și decât armata rusă.

Citeste si: Premierul Ungariei, Viktor Orban, o nouă declarație în favoarea lui Putin. "Europa s-a împuşcat în picior"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si