Sora lui Cristiano Ronaldo ii ia apararea dupa seara neagra a lui din Champions League! "Vreti sa imi distrugeti fratele?"

Stirile Kanal D, joi 20 septembrie 2018 , 14:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristiano Ronaldo n-a avut parte de debutul pe care il astepta cu Juventus in Liga Campionilor. Portughezul a fost eliminat dupa doar 30 de minute, pentru un clinci cu un adversar si a parasit terenul in lacrimi de frustrare. Nici nu a contat ca Juventus s-a impus pana la urma cu 2 la 0 in meciul cu Valencia, ronaldo a fost foarte afectat de incident si de faptul ca ar putea lipsi inca trei meciuri in competitia sa favorita. „Nu am facut nimic” s-a plans starul adus de la Real cu 100 de milioane de euro.

In apararea portughezului a sarit chiar sora lui care a acuzat dur brigada de arbitri. „Vreti sa imi distrugeti fratele, rusine.” A fost emsajul devenit viral pe retelele de socializare. A fost primul cartonas rosu primit de Ronaldo in Liga Campionilor, in toata cariera lui. Durerea e cu atat mai mare cuc at rivalul de-o viata, Leo Messi, are deja trei goluri, dupa doar primul meci jcuat in Liga Campionilor, in acest sezon

Autor: Radu Bordei

Te-ar putea interesa si