Sora Sorinei de la Baia de Aramă a înregistrat o melodie pentru fata adoptată în America VIDEO EXCLUSIV

Chiar dacă Sorina a plecat vara trecută în America, cu noua ei familie adoptivă, familia Șărămăt speră în continuare ca fata să se întoarcă în Baia de Aramă.

Petru Luca, vineri 15 mai 2020 , 23:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chiar dacă Sorina a plecat vara trecută în America, cu noua ei familie adoptivă, familia Șărămăt speră în continuare ca fata să se întoarcă în Baia de Aramă. În iulie 2019, Sorina, o fata de 8 ani crescută de Vasile și Mariana Șărămăt, era luată cu scandal de autorități și dată spre adopție familiei Săcărin, un cuplu de români stabiliți în Statele Unite ale Americii. Cum Tribunalul București a deschis în toamnă o acțiune de anulare a adopției, acceptând la dosar înscrisuri care ar dovedi falsuri existente în actele adopției, familia Șărămăt conitnuă să spere într-o minune.

Citeste si: Filmare TULBURĂTOARE cu Sorina în America! Fata adoptată din Baia de Aramă se ferește de mama ei adoptivă când i se cântă ”La mulți ani”! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Filmarea INCREDIBILĂ găsită de familia Șărămăt în mobilul Sorinei: ”Telefonul Sorinei încă este o cutie cu surprize!” VIDEO EXCLUSIV

Andreea, sora Sorinei de la Baia de Aramă, este și ea foarte afectată de plecarea Sorinei în America. ”Andreea toată ziua întreabă de Sorina, nu vrea să meargă la școală fără ea! Am fost cu ea la psiholog aici, în oraș, dar o să mergem și la altul la București, nu știți ce chin e când te întreabă copilul unde e sora ei și de ce au luat-o de lângă ea! Încercăm să rezistăm, să fim tari, dar e tare greu! Suntem devastați efectiv cu fiecare zi care trece și nu știm nimic despre ea!”, a declarat Mariana Șărămăt pentru WOWbiz.ro acum câteva luni. 

Zilele trecute, de dorul Sorinei, Andreea a înregistrat o melodie chiar în sufrageria casei familiei Șărămăt, pe care i-a dedicat-o surorii sale. Melodia a strâns până acum 7000 de vizualizări pe Youtube, primind sute de aprecieri. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si