Andreea, fetița familiei Șărămăt din Baia de Aramă, aistenții maternali care au avut grijă de Sorina până acum, plânge de dorul surorii pe care nu a mai văzut-o de săptămâni bune.

De când a fost luată pe sus, cu forța, de procuroarea Maria Pițurcă și ”predată” părinților adoptivi, Sorina nu a mai putut lua contact cu surioara ei și cu oamenii care au crescut-o până acum și cărora le zicea ”mamă” și ”tată”.

În tot acest scandal între asistenții maternali și părinți adoptivi ai Sorinei, a mai avut de suferit un copil. Este vorba despre Andreea, copila care până acum a crescut cu Sorina, cele două au fost surori, au dormit în același pat, s-au jucat împreună, au învățat împreună.

În postările din ultima perioadă ale familiei Șărămăt, aceștia fac un apel la cei care pot lua legătură cu familia Săcărin în SUA. Ei își doresc să o lase pe Sorina să vorbească măcar cu Andreea, cu sora ei, ca măcar aceasta să-și mai domolească dorul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Apelul lor a fost preluat de grupruile de susținere ale Sorinei care au inițiat o petiție, sperând ca apelul lor să ajungă la familia Săcărin, iar în ”războiul adulților”, cele două fetițe să nu sufere de dor.  

Citeste si: O nouă teorie a conspirației în cazul Sorina! Unde a dispărut fetița înfiată de soții Săcărin și dusă în SUA?

Citeste si: Se schimbă tot ce știai în cazul Caracal! Alexandru Cumpănașu, anunț de ultimă oră

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Anca Dinicu, mărturisiri despre sarcină: ”A fost un miracol, știam că nu am cum să fac copil”. Ce sex are primul ei bebeluș- radioimpuls.ro

Citeste si: Cât de fericită este Sorina alături de noua ei familie: „În America e frumos și bine”

Apelul familiei Sărămăt pentru familia Săcărin! Ce vor să o lase pe Sorina să facă

”Haideți să postăm această poză peste tot pe unde putem. Puteți adăuga și o descriere (diplomata). La urma urmei, adulții manageriaza mai ușor o situație asa tragica, insa copiii... Copiii suferă cel mai mult. Asa ca, pana la orice alte întâmplări, sa încercam sa facem legătura măcar între Sorina și Andreea, suflețele nevinovate și suferinde, care se iubesc nespus...”, sună apelul făcut în mediul online. 

De altfel, soții Șărămăt din Baia de Aramă nu și-au pierdut speranță că Sorina se va întoarce la ei. Avocații asistenților maternali fac demersuri pentru anularea adopției, pe care o consideră ilegală, și repatrierea Sorinei, care de o lună se află în SUA, alături de familia Săcărin. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si