Sorin Grindeanu a iesit la plantat pomisori, insa noroiul i-a dat batai de cap! Asa sigur nu l-ai mai vazut pe premierul Romaniei

Premierul Romaniei a iesit la plantat pomisori. Si nu oriunde, ci la Slobozia. S-a afundat in noroi, dar pana la urma si-a dus sarcina pana la capat si a reusit sa planteze un frumos frasin. Imaginile sunt de-a dreptul savuroase.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D miercuri 15 martie 2017 , 19:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Terenul este bine pregatit cu doua ore inainte de venirea premierului. Zeci de lopeti stau aliniate in pamant, gropile sunt gata sapate, iar fiecare pomisor are deja locul stabilit si insemnat. Doar noroiul da batai de cap celor prezenti.Unde mai pui ca unii au venit complet neechipati.

Lipa, lipa prin noroi, premierul nu sta prea mult pe ganduri si se apuca de treaba.Nu inainte de a face cunostinta cu obiectul de plantat! Dupa ce sarcina a fost dusa la bun sfarsit, am aflat si ce ascundea relaxarea de pe chipul premierului!

Premierul i-a provocat pe jurnalistii prezenti la eveniment si le-a propus sa planteze cate un pom. Sorin Grindeanu nu a stat degeaba...a tinut microfoanele. 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si