Vintu spune ca Liviu Dragnea a facut doua „prostii uriase” in incercarea de a impune gratierea si modificarea legilor penale.

"Prima prostie uriasa a lui Liviu Dragnea a constituit-o lipsa totala de autonomie pe care i-a impus-o lui Grindeanu, lucru demonstrat de atitudinea penibila de a-l accepta in timpul sedintei Guvernului al carui premier era el, cel prezent, si nu Dragnea sau Iohannis.

A doua prostie uriasa a fost tentativa de a trece fraudulos, printr-o ordonanta de urgenta, un decret de gratiere si niste modificari la Codul Penal si de procedura penala, folosind drept pretext supra-aglomerarea

si conditiile subumane din penitenciare. Am folosit termenul de fraudulos nu in acceptiunea lui penala ci in intelesul moral al demersului comis prin cele doua acte normative. Maniera la care s-a procedat este de tip mahala, pe sub masa si prin batista. O coterie de hoti de gaini care se furiseaza in toiul noptii sa umfle orataniile din curtile vecinilor, transformand astfel un act de clementa sociala (ma refer la gratiere) intr-o ordinarie de bodega. In locul unei asumari politice transparente care sa se incadreze intr-o noua si necesara abordare a filosofiei penale a respectivelor acte normative, ne-am trezit cu o fleasca de decret de care nu beneficiaza nici macar gainarii si cu niste modificari la codul penal a caror singura “virtute” este starea de liniste de care are nevoie Dragnea pentru a pune in aplicare programul PSD, pe care numai el il stie”, a scris Vintu pe blogul sau.


Sorin Ovidiu Vintu se afla in inchisoare, condamnat la 6 ani in dosarul Petromservice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si