“Jurnal de puscarie- Editie mondena:

  1. Cocos a fost primit cu urale: “Bine ai venit in randurile noastre”- tipau hotii de la geamuri, injurandu-l amical de mama.
    2. Voiculescu si-a lasat barba. Acum toti si-au dat seama ca e martir, nu doar salariatii lui, care stiau mai demult.
    3. In ceea ce ma priveste, trecerea de la homar la fasole cu ciolan m-a marcat profund.”

Acesta este textul publicat, zilele trecute, pe pagina de socializare a lui Sorin Ovidiu Vintu. De altfel, atat pe blogul sau, cat si pe facebook, Vintu este la fel de activ ca si pana acum, desi din iulie, fostul afacerist se afla inchis la Penitenciarul Rahova, unde are de ispasit o pedeapsa de 6 ani si 2 luni, condamnat fiind in dosarul Petromservice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu acest jurnal, Sorin Ovidiu Vintu reuseste sa ajunga la prietenii sai virtuali, care il si apreciaza, pentru ca postarea sa a strans in doar o zi, mai bine de 1.700 de like-uri. Totusi, faptul ca e atat de popular ar putea sa-i aduca si neplaceri.

Accesul la internet si la conturile de socializare este interzis in penitenciar, iar in cazul in care este “prins”, Vintu ar putea sa aiba probleme atunci cand va depune cerere de eliberare conditionata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si