Sorin și Larisa sunt câștigătorii primului sezon al reality show-ului “Casa iubirii”!

Povestea concurenților primului sezon al reality-ului matrimonial “Casa iubirii” a ajuns la final duminică seara! În ultima Gală a emisiunii prezentată de Andreea Mantea au fost desemnați doi câștigători, o față și un băiat, care au intrat în posesia premiilor de 75.000 de lei fiecare.

Author: Diana Bostan duminică 15 ianuarie 2023 , 20:05

finală

Finală ”Casa Iubirii”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Într-un cadru de ceremonie, într-un decor special amenajat în atmosferă de sărbătoare, cei șase finaliști ai primului sezon “ Casa iubirii ” au trăit din plin emoțiile Marii finale.

Astfel, Nicoleta, Sorin, Bianca, Radu, Larisa și Ionuț au luptat pentru Marele Trofeu “Casa iubirii” și pentru premiile uriașe puse la bătaie. Acestora li s-au alăturat foști concurenți ai primului sezon pentru a-i susține pe cei 6 finaliști.

Sorin și Larisa au câștiga primul sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”

“Bine ați venit în cea mai importantă zi a acestui prim sezon. Bine ați venit în Marea Finală! Iată că după 9 luni de zile, acest prim sezon a ajuns la final. Astăzi vom afla marii câștigători, 2 concurenți vor pleca acasă cu câte un trofeu și 75.000

de lei de fiecare, precum  și cu o experiență extraordinar de frumoasă. Și-au depășit limitele, s-au cunoscut, au trăit emoții pe care doar iubirea ar putea să îi învețe să le trăiască!”,  deschidea Andreea Mantea ceremonia de desemnare a câștigătorilor de la “Casa iubirii”.

În această seară, “Casa iubirii” și-a desemnat marii câștigători, după aproape 300 de zile în care și-au demonstrat dragostea, Sorin și Larisa au primit marele premiu, în prezența colegilor de competiție. Sorin a mărturist că își va ajuta familia, o parte din premiu urmând să o doneze către o cauza nobilă. De cealaltă parte, Larisa a spus că își dorește ca acest premiu să constituie o temelie solidă pentru achiziționarea unei locuințe.

Citește și: Au fost desemnați câștigătorii primului sezon ai emisiunii ”Casa Iubirii”

Citeste si: Cât costă pachetele de 25 de kilograme de alimente primite de români pentru sărbătorile de Paște 2023 și ce conțin acestea- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

“Cu banii câștigați voi face lucrurile pe care le-am promis alor mei. Cu siguranță trebuie să ne gândim și la părinții iubitei mele, că acum suntem doi. (…) O parte din bănuți se vor duce în altă parte (…) Vom avea nevoie de ei, cu siguranță.”,  a spus Sorin.

“O să strâng, îi pun deoparte, o să muncesc ca să îmi iau un apartament aici, împreună cu Dori (n.r. sora ei geamănă)”,  a spus Larisa.

Finala a fost una strânsă

Decizia finală a stat atât în mâinile telespectatorilor, prin VOT SMS pe parcursul săptămânii care tocmai se încheie, cât și în a contracandidaților, care și-au desemnat preferații prin VOT secret, în urnele special amenajate.

Citește și: Larisa regretă decizia de a nu participa în sezonul 2 al emisiunii ”Casa Iubirii”. Marea Finală se difuzează în aceste momente la Kanal D

Marea Finală Casa iubirii a fost presărată cu momente emoționante și trăiri la intensitate maximă pentru finaliști, cu atât mai mult cu cât aceștia au avut parte de o retrospectivă video a parcursului lor în cele 9 luni petrecute în Casă iubirii.

Citeste si: ”Am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare.” Ce afaceri au avocatul Adrian Cuculis și partenera lui de viață. Cei doi au trecut printr-o dramă cumplită- kfetele.ro

Citeste si: Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale?! Nu o să îți vină să crezi ce sumă primește pentru o postare- radioimpuls.ro

Reality show-ul “Casa iubirii” continuă la Kanal D, cel de-al doilea sezon al reality show-ului va avea premiera luni, 16 ianuarie, la ora 10:00. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea, precum şi parcusul concurenţilor aflăţi în căutarea dragostei vor putea fi urmărite de luni până vineri, de la 10:00 şi 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si