Potrivit Digi 24, Sorina Săcărin, fetiţa de 8 ani adoptată de un cuplu de români din Statele Unite, a părăsit ţara, duminică dimineaţa, împreună cu părinţii adoptivi, pe la aeroportul Otopeni.

Citeste si: VIDEO| Sorina, drum liber sper America

Mama adoptivă a Sorinei, Ramona Săcărin, a ridicat, vineri, paşaportul fetiţei de la Serviciului pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dolj. Ea a spus că încă nu şi-au făcut planuri pentru plecarea din ţară, întrucât nu ştiau dacă vor avea sau nu paşaportul.

Joi, Judecătoria Slatina a decis că fetiţa din Baia de Aramă poate părăsi ţara.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Deocamdată nu am stabilit niciun următor pas. Nu puteam să stabilim următorul pas din moment ce nu avea nicio informaţie”, spunea mama adoptivă, explicând că planurile se vor face de acum înainte.

Citeste si: Cazul Sorina. Prima reacție a asistentei maternale după ce a aflat că fetița poate pleca în SUA! Ce spun acum soții Sărămăt| EXCLUSIV

Judecătoria Slatina a respins, joi, cererea procurorului general Bogdan Licu prin care solicita ca Sorina, fetiţa din Baia de Aramă adoptată de o familie din America, să nu poată părăsi ţara.

Decizia este executorie, dar nu definitivă.

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială prin care a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si