Sotia fiului lui Sorin Oprescu e proprietara unei vile de patrimoniu la Viena! Casa a fost construita in 1896 si este evaluata la 7 milioane de euro!

Ilinca este sotia lui Mircea, fiul fostului primar al Bucurestiului, Sorin Oprescu.

Author: Matei Vaihan Editor: Viorela Precupas luni 02 ianuarie 2017 , 21:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daca Sorin Oprescu este un personaj celebru, fiul sau, Mircea, a fost mereu o prezenta discreta, la fel ca si sotia acestuia, Ilinca. Aceasata din urma a aparut rar in public, ultimul eveniment petrecundu-se acum cativa ani, cand a participat, alaturi de socrul sau si de fiicele sale, la un spectacol de Circ.

Din fotografii se poate observa ca Ilinca evita sa priveasca in obiectivele foto, ferindu-si privirea. Numele lui Mircea si Ilinca Oprescu au aparut in treacat, cand s-a consemnat prezenta lor in actionariatul unor firme care au castigat mai multe contracte cu  spitalele de stat. Recent, presa a dezvaluit ca pe numele Ilincai, nora lui Oprescu, se afla o vila din Viena, oras in care familia fostului primar ar detine si o clinica, conform Realitatea TV.
Aceasta este vila din Viena aflata pe numele Ilincai Oprescu
Aceasta este vila din Viena aflata pe numele Ilincai Oprescu
Vila este plasata intr-un cartier select din capitala Austriei si este considerata drept unul dintre reperele arhitecturale ale orasului. Aceasta a fost ridicata in 1896 de un arhitect celebru in epoca, Johann Hattey, care mai are in portofoliu cateva cladiri vieneze.
Pe site-urile imobiliare din Austria, vila Ilincai Opescu este estimata la 6-7 milioane de euro. Sorin Oprescu a fost retinut de DNA in septembrie 2015 pentru ca ar fi primit o mita de 25.000 de euro si a fost eliberat dupa cateva luni, masura aplicata fiind aceea de arest la domiciliu. La inceputul lui 2016, Oprescu a facut o cerere de inlocuire a arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar, in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat.
Ilinca, intr-un moment de tandrete cu Mircea Oprescu
Ilinca, intr-un moment de tandrete cu Mircea Oprescu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si