Marele actor Dem Radulescu, poreclit „Bibanul”, a stralucit in zeci de filme si piese de teatru, insa viata si cariera i-au fost intrerupte brusc de un infarct suferit pe 17 septembrie 2000, cu numai patru zile inainte sa implineasca 69 de ani. Adriana Schiopu, sotia lui Dem, femeia care i-a daruit o fiica actorului, pe Irina, a marturisit ca a trait clipe teribile la inmormantarea sotului ei, din cauza aglomeratiei de la biserica.

„Iar cand a murit Dem Radulescu nimeni nu ne-a intrebat nimic. Nu vorbesc de bani, ci de o masina care sa ducă coroanele la cimitir... Nimeni nu s-a gandit ca nu se putea iesi din biserica din cauza lumii... Nimeni nu s-a gandit la notorietatea lui”, a spus Adriana Schiopu intr-un interviu acordat Jurnalului national.
Adriana Schiopu este o apreciata actrita
Adriana Schiopu este o apreciata actrita
Actrita a mai dezvaluit ca Dem Radulescu nu dadea semna ca ar fi bolnav: „Nu l-am auzit niciodata vaitandu-se. Cand a plecat, a plecat un om puternic. A avut un preinfarct de care el nici n-a stiut. L-a decoperit cand a fost in America. Fiind racit, a facut niste analize. Tinea regim si toata situatia era sub control. Dar...”, a mai dezvaluit Adriana Schiopu, Sotia marelui actor a mai marturist ca dupa disparitia Bibanului s-a luptat in instanta pentru drepturile de imagine ale acestuia: „La cateva luni de la moartea lui, ne-am pomenit cu reclame facute cu imaginea lui pentru diverse lucruri.
Am avut patru ani de procese, pe care le-am castigat”.
Dem Radulescu a murit in 2000, la 68 de ani
Dem Radulescu a murit in 2000, la 68 de ani

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si