Medicii susțin că șansele lui la viață sunt rezervate și, după cum a declarat, ieri, pentru Click, fosta lui nevastă, Mihaela, doar o minune îl mai poate salva pe celebrul artist.

Citeste si: Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis! După trei săptămâni, o ipoteză șochează: ”Nu mai era el, părea pe altă lume”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: EXCLUSIV. Ce a scris fiul lui Radu Mazare in plangerea catre autoritatile franceze

Citeste si: Gestul cumplit pe care l-a făcut o femeie. S-a sinucis tocmai de ziua fiicei ei

„Este foarte greu, și doar un miracol îl mai poate salva. Fac un apel către toată lumea și vreau să se roage pentru el, pentru că doar Dumnezeu îl mai poate ajuta. E un moment în care un om se zbate între viață și moarte”, a declarat Mihaela Constantinescu.

Mihai Constantinescu a presimțit faptul că boala cardiacă ar putea să-i aducă sfârșitul

“Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire.

Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit o persoană apropiată de Mihai Constantinescu, potrivit cancan.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si