Sotia lui Petre Roman va canta in spectacolul dedicat Madalinei Manole, dar nume mari ale muzicii usoare nu au fost invitate! Fanii sunt revoltati: „Cine e Silvia Chifiriuc? A devenit si ea artista. Ce sa zic!”

Nume importante ale muzicii usoare nu se vor afla la concertul dedicat Madalinei Manole, dar Silvia Chifiriuc, sotia lui Petre Roman, va canta in spectacolul de la Sala Palatului.

Matei Vaihan, vineri 23 februarie 2018 , 08:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe 3 martie va avea loc, la Sala Palatului, un spectacol dedicat memoriei Madalinei Manole, iar fanii au aflat de pe afis ca si Silvia Chifiriuc, sotia lui Petre Roman, va canta pe scena. Acestia sunt revoltati pentru ca nume importante, precum Corina Chiriac, Angela Similea sau Ileana Sipoteanu nu au fost invitate de organizatori, in timp ce Silvia Chifiriuc, o fosta cantareata obscura, va aparea in spectacol.

Sotia lui Petre Roman va canta in spectacolul dedicat Madalinei Manole: "A fost o greseala de selectie"

Dupa ce Ileana Sipoteanu, a prietena apropiata a Madalinei Manole, a dezvaluit ca nu a fost invitata la concert, fanii muzicii usoare s-au revoltat. „A fost o greseala de selectie a organizatorilor, neincluderea dumneavoastra intre artistii care vor fi prezenti la acest concert, in acest mod scoala de succes a muzicii usoare romanesti de dinainte de 1990 este mai putin reprezentata, acest lucru trebuia urmarit cu atentie printre alte aspecte de planificare si organizare ale evenimentului!”, a scris un fan.

 

Sotia lui Petre Roman va canta in spectacolul dedicat Madalinei Manole. Sotia lui Petre Roman a esuat in muizca

Alti iubitori ai muzicii au remarcat faptul ca sotia lui Petre Roman va canta in spectacolul dedicat Madalinei Manole, numele sau fiind pe afis. „Cine e Silvia Chifiriuc?”, a intrebat cineva. „Sotia lui Petre Roman. A devenit si ea artista. Ce sa zic!”, a completat un alt fan. Silvia Chifiriuc a incercat sa-si faca un nume in muzica in anii 90, dar nu a reusit. Ea a revenit in prim-plan in 2009, atunci cand s-a maritat cu fostul premier Petre Roman.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si