Soţia lui Radu Mazăre nu a câştigat niciun leu în ultimii 4 ani! Afacerile Roxanei sunt dezastruoase! EXCLUSIV

Datele financiare arată că soţia lui Radu Mazăre nu a câştigat niciun leu în ultimii 4 ani.

Author: Matei Vaihan luni 15 iulie 2019 , 09:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fostul primar al Constanţei s-a însurat miercuri, în penitenciar, cu designerul Roxana Mihalache, partenera sa de viaţă din ultimii ani. Roxana Mihalache este designerul Casei de Modă Paluggio care a creat costumele pe care Radu Mazăre le purta în serile de carnaval de la malul mării.

Soţia lui Radu Mazăre nu a câştigat nici un leu în ultimii 4 ani. Se ocupă cu designul vestimentar şi cu curăţenia

Presa a relatat că numele casei de modă nu a fost ales întâmplător. „Pallugio“ a fost numită după porecla „păluga“, cu care o alinta Radu Mazăre pe iubita sa, din cauza înălţimii sale. Roxana are două firme, Paluggio Design SRL, prin care îşi desfăşoară activitarea din domeniul designului vestimentar, şi Paluggio RF SRL, firmă specializată în „activităţi generale de curăţenie interioară a clădirilor”.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Soţia lui Radu Mazăre nu a câştigat nici un leu în ultimii 4 ani. Firmele Roxabnei au cifră de afaceri 0

Nu e un secret că soţia lui Radu Mazăre nu a câştigat nici un leu în ultimii 4 ani. Paluggio Design SRL a raportat cifră de afaceri 0 în 2016, 2017 şi 2018, iar în 2015 a înregistrat o pierdere de 105.773 de lei. Profit s-a înregistrat doar în 2013 (146.740 de lei) şi 2014 (8.735 de lei). Paluggio RF SRL stă chiar mai rău, cifra de afaceri 0 fiind raportată din 2013 şi până în 2018. Între 2008 şi 2012 s-au bifat doar pierderi, totalul acestora fiind de aproximativ 50.000 de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si