Soția lui Răzvan de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația dintre ei: "Când a plecat în emisiune i-am spus..."

Soția lui Răzvan de Puterea Dragostei a intrat în direct și a dezvăluit că nu a divorțat de el. Adevărul despre relația dintre ei.

M.B., sâmbătă 16 martie 2019 , 20:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Răzvan a declarat în emisiunea Puterea Dragostei că este în proces de divorț, că actele au fost depuse în urmă cu două săptămâni și că peste alte două săptămâni urma să aibă loc prima înfățișare.

„Noi nu am divorțat. Actele de divorț nu au fost depuse. Am avut o discuție legată de divorț, dar actele nu sunt depuse. Noi am stabilit de comun acord și nu există nicio problemă. La întoarcerea lui le vom depune”, a spus soția lui Răzvan. „El mi-a cerut părerea înainte de a intra în această emisiune și eu nu am fost de acord. E o jignire asupra mea și a copiilor Nu am nimic cu el și cu emisiunea, dar mi se pare că nu i se potrivește emisiunea, la statutul pe care îl are”, a mai spus ea.

Adevărul despre relația dintre Răzvan și soția lui 

„Îl respect ca și om și dacă a venit aici a știut în ce se implică și care sunt consecințele. Există o dezamăgire foarte mare că a trecut peste copii, asta mă afectează cel mai tare. Dar îl respect în continuare, pentru că este tatăl copiilor mei. Nu vreau să-i fac rău, dar lucrurile trebuie spuse așa cum sunt”, a mai adăugat soția lui Răzvan.

Mai mult, Răzvan și soția lui au rămas în relații foarte bune. Ea a spus despre el că este un om bun, că îl respectă și îl susține în emisiune, chiar dacă nu a fost de acord cu participarea lui la Puterea Dragostei. „Soția mea este o femeie minunată, chiar dacă lucrurile nu au mai mers între noi”, a spus și Răzvan.

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si