Soţia poliţistului tranşat din Brăila a fost eliberată, deşi fusese arestată pentru 30 de zile. Care este motivul pentru care se află în libertate

Soţia poliţistului tranşat din Brăila a fost eliberată. Femeia fusese arestată pentru 30 de zile.

M. P., joi 08 noiembrie 2018 , 19:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit obiectivbr.ro, femeia a fost lăsată în libertate de magistraţi, pentru că nu există dovezi suficienbte care să ateste că femeia este vinovată. 

Aceştia susţin că Mariana Lupu a fost examinată cu tehnica poligraf şi întrebările ”nu au produs reacţii specifice comportamentului simulat al subiectului”. De asemenea, s-a ţinut cont şi de faptul că femeia spune că este nevinovată şi că nu a mai stat în casa respectivă.

”Inculpata a fost arestată preventiv pe o durată de 30 de zile, de la data de 22 octombrie  până la data de 20 noiembrie, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor sub forma violenţei în familie şi profanare de cadavre. S-a reţinut în sarcina acesteia că în cursul lunii decembrie 2016  l-a ucis pe soţul său apoi a tranşat cadavrul, iar apoi a ambalat şi a depozitat într-o dependinţă a locuinţei, membrele inferioare şi craniul. (...) În prezenta cauză, la acest moment procesual, nu există probe sau indicii temeinice din care să reiasă suspiciunea rezonabilă că inculpata ar fi comis infracţiunile pentru care este anchetată, încheierea de şedinţă prin care s-a dispus arestarea acesteia fiind nelegală. În cauză au fost audiaţi martori fără ca din depoziţiile acestora să reiasă elemente de fapt probatorii în sensul că inculpata ar fi comis infracţiunile de care este acuzată, ci doar că aceasta a comunicat că victima a plecat la muncă în altă ţară”, se arată în motivarea eliberării soţiei poliţistului găsit tranşat.

Vă reamintim că în urmă cu aproximativ trei săptămâni, craniul şi picioarele unui fost poliţist comunitar din Brăila au fost descoperite în propria casă, la doi ani de la disprariţia acestuia. Lupu Meluţă a fost dat dispărut în urmă cu aproximativ doi ani, iar soţia acestuia a declarat că plecase la muncă în străinătate. Surorile fostului poliţist au fost cele care au făcut descoperirea macabră.

 

Te-ar putea interesa si