Ducele şi ducesa de Sussex au discutat timp de 2 ore cu Oprah Winfrey, iar interviul a fost difuzat de CBS în prime-time.

Oprah Winfrey şi Meghan Markle au vorbit despre cum familia regală a decis ca Archie, primul lor copil, să nu fie prinţ. Meghan a spus că au existat discuţii în familie- expuse ei de Harry- „despre cât de închisă la culoare ar putea fi pielea lui când se va naşte”.

Atac rasist la adresa ducesei de Sussex

Meghan a refuzat să dezvăluie cine a spus asta, adăugând că acest lucru i-ar afecta foarte mult. Prinţul Harry a adăugat că nu va împărtăşi vreodată acea conversaţie. „La acel moment, a fost ciudat, am fost puţin şocat”. Harry a mai afirmat că s-a simţit jignit că nimeni din familia lui nu a condamnat relatările rasiste despre ei din presă.

Prințul Harry și Meghan Markle la Oprah

Meghan Markle, gânduri sinucigașe

„Nu voiam să mai trăiesc”, a dezvăluit ducesa lui Oprah. Ea a spus că s-a simţit singură după ce au fost impuse limite legat de ce poate face şi că nu a ieşit luni întregi. Harry a declarat că nu a ştiut ce să facă şi că nici lui nu i-a fost uşor. „Nu aveam la cine să apelez”, a completat prinţul.

Prinţul Harry a spus că a avut o relaţie „chiar bună” cu bunica lui, regina Elizabeth II, însă de suferit a avut relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles.

„Mă simt chiar dezamăgit pentru că el a trecut prin ceva asemănător, ştie cum se simte durerea... iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, însă a fost multă suferinţă şi voi continua să fac una dintre priorităţile mele încercarea de a vindeca acea relaţie”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Regina Marii Britanii, implicată într-un scandal în ceea ce privește averea sa

Despre prinţul William, fratele său, a spus că se aflau „pe drumuri diferite”.

Prinţul a mai spus că familia lui i-a sistat „efectiv” sprijinul financiar şi, din acest motiv, cuplul a încheiat contracte cu Netflix şi Spotify, pentru a-şi putea permite securitatea. El a adăugat că are banii pe care mama lui, prinţesa Diana, i-a lăsat.

Cuplurile din Familia Regală

Meghan a mai spus că nu a făcut în prealabil nicio documentare legat de familia regală şi că nu l-a căutat vreodată pe Harry online. În plus, ea nu a realizat că şi familia dădea dovadă de aceeaşi curtoazie faţă de regină- credea că este doar parte din „fanfară”.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a i-a transmis lui Joe Biden un mesaj de felicitare privat

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Aceasta a fost întrebată şi despre relaţia cu ducesa de Cambridge, Kate, soţia prinţului William. Presa a scris la momentul acela că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă într-o dispută despre vestimentaţia copiilor paji de la nunta ei cu Harry. Meghan a spus că „inversul” este adevărat şi că ducesa de Cambridge a cumpărat flori în ideea de a-şi cere iertare.

Meghan și Harry așteaptă o fetiță

Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă, după toate astea, are finalul fericit cu prinţul Harry. „Mai minunat decât orice basm pe care le-aţi citit”.

Meghan a dezvăluit că ea şi prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume.

Acesta a fost primul interviu acordat de cuplu după ce, anul trecut, a decis să renunţe la îndatoririle în familia regală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si