Sotia si fiicele lui Vadim Tudor se tem de deputata PSD, Ana Birchall: "Este un tun de gloante impotriva noastra , de care cu greu ne mai putem feri"

Sotia si fiicele lui Vadim Tudor au fost audiate luni de politie in calitate de martori pentru inselarea increderii creditorilor si declaratii mincinoase, dupa ce deputata PSD Ana Birchall a depus o cerere prin care solicita restituirea sumei de 40.000 de euro.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe marți 06 septembrie 2016 , 10:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

"Am fost audiate în calitate de martori pentru înşelarea încrederii creditorilor şi declaraţii mincinoase.(...) Există o decizie de executare, noi am facut contestaţie la această executare, ni s-a admis, iar banii aceştia( 40.000 de euro şi cheltuieli de judecată) au fost blocaţi de instanţă într-un cont până la soluţionarea procesului.
Doamna Ana Birchall a făcut apel care se va judeca acum, în septembrie. Banii pe care dumneaei îi solicită există, doar că sunt blocaţi într-un cont blocat de instanţă, nu este ca şi cum noi i-am deţine şi nu am vrea să-i înapoiem", a declarat Lidia Vadim Tudor la ieşirea de la audieri.
Audierea celor trei a venit după ce deputatul PSD Ana Birchall a denunţat la poliţie faptul că acestea ar fi organizat licitaţie pentru vânzarea mai multor bunuri din casă deşi succesiunea nu este făcută, existând pericolul ca cei 40.000 de euro să nu mai fie recuperaţi.
"Da, aveam dreptul să scoatem acele bunuri la licitaţi pentru că aparţin familiei noastre.
Noi am făcut contestaţie la executare, am câştigat. Banii pentru procesul acesta sunt reţinuţi de către casa de licitaţii. Dânsa a făcut apel, se judecă apelul, dacă dânsa câştigă îşi ia banii. Nu ştiu de ce face aşa, ţinând cont că nici nu se cunoaştem. Am încercat prin toate mijloacele să ne cerem scuze în numele soţului meu. Iniţial, a acceptat scuzele. După aceea şi-a continuat demersul în instanţă. Chiar nu înţeleg de ce este această înverşunare şi ce are cu noi. Nu se poate vorbi cu dânsa. A luat legătura fiica mea, dar dânsa ţipă la telefon, vorbeşte urât", a spus soţia lui Corneliu Vadim Tudor la ieşirea din Secţia 18 Poliţie din Capitală.
Cei 40.000 de euro au fost câştigaţi de Ana Birchall, în instanţă, după un proces deschis ca urmare a unor articole publicate de Corneliu Vadim Tudor în ziarul Tricolorul.
"Este un război dus de dânsa cu noi şi nu de noi. Probabil va continua pentru că este din ce în ce mai înverşunată şi văd că nimeni nu o poate opri. Este un tun de gloanţe împotriva noastră, de care cu greu ne mai putem feri. Banii sunt datoraţi pentru niste articole în ziarul Tricolorul. Dumneaei l-a dat în judecată pe tatăl meu, a câştigat aceşti bani.", a adăugat Lidia Vadim Tudor.

"Am fost audiate în calitate de martori pentru înşelarea încrederii creditorilor şi declaraţii mincinoase.(...) Există o decizie de executare, noi am facut contestaţie la această executare, ni s-a admis, iar banii aceştia( 40.000 de euro şi cheltuieli de judecată) au fost blocaţi de instanţă într-un cont până la soluţionarea procesului. Doamna Ana Birchall a făcut apel care se va judeca acum, în septembrie. Banii pe care dumneaei îi solicită există, doar că sunt blocaţi într-un cont blocat de instanţă, nu este ca şi cum noi i-am deţine şi nu am vrea să-i înapoiem", a declarat Lidia Vadim Tudor la ieşirea de la audieri.

Citeste si: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Audierea celor trei a venit după ce deputatul PSD Ana Birchall a denunţat la poliţie faptul că acestea ar fi organizat licitaţie pentru vânzarea mai multor bunuri din casă deşi succesiunea nu este făcută, existând pericolul ca cei 40.000 de euro să nu mai fie recuperaţi.
"Da, aveam dreptul să scoatem acele bunuri la licitaţi pentru că aparţin familiei noastre. Noi am făcut contestaţie la executare, am câştigat. Banii pentru procesul acesta sunt reţinuţi de către casa de licitaţii. Dânsa a făcut apel, se judecă apelul, dacă dânsa câştigă îşi ia banii. Nu ştiu de ce face aşa, ţinând cont că nici nu se cunoaştem. Am încercat prin toate mijloacele să ne cerem scuze în numele soţului meu. Iniţial, a acceptat scuzele. După aceea şi-a continuat demersul în instanţă. Chiar nu înţeleg de ce este această înverşunare şi ce are cu noi. Nu se poate vorbi cu dânsa. A luat legătura fiica mea, dar dânsa ţipă la telefon, vorbeşte urât", a spus soţia lui Corneliu Vadim Tudor la ieşirea din Secţia 18 Poliţie din Capitală.

Cei 40.000 de euro au fost câştigaţi de Ana Birchall, în instanţă, după un proces deschis ca urmare a unor articole publicate de Corneliu Vadim Tudor în ziarul Tricolorul.
"Este un război dus de dânsa cu noi şi nu de noi. Probabil va continua pentru că este din ce în ce mai înverşunată şi văd că nimeni nu o poate opri. Este un tun de gloanţe împotriva noastră, de care cu greu ne mai putem feri. Banii sunt datoraţi pentru niste articole în ziarul Tricolorul. Dumneaei l-a dat în judecată pe tatăl meu, a câştigat aceşti bani.", a adăugat Lidia Vadim Tudor, scrie Mediafax.

 

Citeste si: „Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin- kfetele.ro

Citeste si: Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si