Soția tânărului ucis în explozia de la Petromidia, strigăt de disperare. "Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani"

Explozia devastatoare de ieri de la rafinăria Petromidia a curmat viața unui tânăr angajat Rompetrol de doar 32 de ani și a lăsat o fetiță de doar 2 ani fără tată.

Author: Razvan Ilie sâmbătă 03 iulie 2021 , 15:42

Olese Atanasiu spune că soțul ei a învățat-o un lucru: "În clipa în care ne naștem, deja îi suntem datori vieții cu o moarte"(Iulian). [Sursa foto: Facebook / Olese Atanasiu]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iulian Atanasiu, de 32 de ani, din Năvodari, a murit vineri, 2 iulie,  în urma exploziei de la Petromidia. Pe paginile de socializare curg mesajele de condoleanţe după tragedia venită cu totul neașteptat, care a făcut alte cinci victime, cu răni grave în urma fluxului exploziei. 

Cu doar o zi înainte de accidentul industrial, Iulian Atanasiu a scris pe Facebook: „ Cine se trezeşte de dimineaţă... Lucrează în ture! “ Fotografia postată în zorii zilei de muncă este emoționantă, în lumina tragediei care avea să urmeze.

Citeste si: Nor toxic după explozia de la Petromidia. Ce spune mesajul Ro-Alert pentru avertizarea populației

Soția lui Iulian, strigăt de disperare

Olesea Atanasiu, văduva îndurerată a lui Iulian, împlinise luna trecută 33 de ani, iar acum îşi strigă suferinţa, pe Facebook. Ea spune că soțul ei a învățat-o un lucru: În clipa în care ne naștem, deja îi suntem datori vieții cu o moarte"(Iulian). 

"Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani 🤦🏼‍♀️ cu un copil orfan la 2 ani 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️, chiar dacă am rămas fără suflet, știu că "tati" dacă ar fi lângă mine mi-aș primi cel mai de vis șut în fund pentru a mă ridica, și mai știu că nu s-ar plictisi să facă asta iar și iar și iar...", a scris tânăra mamă pe Facebook.

În fotografia de mai jos, Olesea Atanasiu spune că se află răsăritul și apusul vieții ei:

Un incendiu a izbucnit, vineri, în jurul orei 12.16 la Rafinăria Petromidia, acesta manifestându-se cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Explozia s-a soldat cu decesul lui Iulian Atanasiu și cu rănirea a alte 5 persoane, dintre care două în stae gravă, internate la Spitalul Floreasca.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si