O tânără influenceriță, recent intrată în familia unor miliardari americani, a creat o adevărată furtună pe Instagram după ce i-a propus unei alte femei, care folosea numele dobândit de ea prin căsătorie, să-i cedeze numele.

Cine este soția de miliardar, aflată în centrul scandalului mediatic

Katherine Asplundh s-a căsătorit recent cu Cabot Asplundh, în vârstă de 27 de ani, care face parte dintr-o familie extrem de înstărită din America.

Citește și: Cel mai bogat om din Marea Britanie, atât de discret încât nici recepționerul său nu a auzit de el

Este o familie de miliardari cu afaceri în realizarea de servicii de mentenanță pentru infrastructuri de electricitate, managementul vegetației, intervenții în situații de urgență și furtuni etc.

Katherine și Cabot s-au întâlnit la Praga, în timp ce Katherine studia în străinătate. Doi ani mai târziu, Cabot a cerut-o în căsătorie în Mantoloking, New Jersey.

Extravagantul dar de nuntă a inclus donații în numerar pentru a-și petrece luna de miere în St Bart, precum și pentru mobilarea casei lor.

Soția unui miliardar a devenit agresivă imediat după nuntă

Căsătorie cu răsunet în lumea mondenă

[Sursa foto: Instagram]

Soția de miliardar a vrut să "confiște" pentru ea numele soțului

Înainte de a se căsători și a dobândi celebrul nume Asplundh, Katherine se numea Driscoll, scrie Daily Mail.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ea a devenit ținta unor comentarii dure din partea internauților după ce a agresat online o altă femeie, complet necunoscută, care folosea numele ei de căsătorie. Aceasta i-a cerut în mod agresiv femeii să-i predea contul @katherineasplundh.

Soția unui miliardar a devenit agresivă imediat după nuntă

Miliardară prin alianță

Internauții au reacționat și i-au luat partea celeilalte Katherine. Ei au pedepsit-o pe tânăra proaspăt intrată în familia de miliardari creând zeci de conturi false cu diferite ortografii ale numelui ei, eliminând în cele din urmă orice opțiune posibilă de utilizator care include numele de fată sau cel de căsătorie.

După ce conversația ei amenințătoare la adresa femeii ce nu face parte din familia bogătașilor a fost dezvăluită și a stârnit reacții de dezaprobare față de comportamentul de bullying, Katherine și-a dezactivat contul de Instagram.

Ea avea 14.600 de urmăritori. În ciuda atenției negative, Katherine a continuat să posteze pe contul ei de TikTok @lostetiquette- un nume de utilizator care nu are nimic de-a face cu numele de fată sau de căsătorie.

Acțiunile agresive ale tinerei îmbogățite prin căsătorie

Mai mult, internauții au descoperit un filmuleț mai vechi în care influencerița lua în derâdere tinerele soții care abia așteaptă să-și actualizeze numele pe rețelele sociale.

Ea spunea atunci așa: „Mă deranjează când fetele se căsătoresc și la nici 10 minute după ce își rostesc jurămintele își spun „Oh! Intru pe Instagram! Trebuie să-mi schimb imediat numele de familie”, spunea Katherine într-un mesaj.

La acel moment Katherine declara că „probabil va aștepta câteva luni” pentru a-și schimba numele în mediul virtual.  

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”- kfetele.ro

Citeste si: Cornel Constantiniu se luptă de 33 ani cu boala Parkinson. Soția solistului, despre greutățile prin care trec: "Are 8 operații pe creier"- radioimpuls.ro

Însă, după căsătoria în familia Asplundh, Katherine și-a schimbat părerea și a contactat o femeie care folosea pe Instagram noul ei nume de familie pentru a o întreba dacă îl poate cumpăra.

Cum femeia respectivă a refuzat, temându-se că vânzarea numelui de utilizator ar duce la „interzicerea ei pe Instagram”, Katherine Asplundh a lansat o tiradă de mesaje agresive.

Femeia care a fost ținta agresiunii le-a împărtășit în mediul online. Apoi, ea a mărturisit că dacă abordarea influenceriței ar fi fost mai blândă și mai respectuoasă, ar fi cedat contul de bunăvoie, fără a-l vinde. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si