Sotul Anastasiei Cecati a provocat un accident rutier si a fugit de la locul faptei! Vezi cum a scapat ucigasul actritei din Las Fierbinti!
Actual

Sotul Anastasiei Cecati a provocat un accident rutier si a fugit de la locul faptei! Vezi cum a scapat ucigasul actritei din Las Fierbinti!

Matei Vaihan
21 feb 2018

In urma cu aproape doi ani, sotul Anastasiei Cecati a provocat un accident rutier in Chisinau, dar fapta a fost prescrisa.

In martie 2016, sotul Anastasiei Cecati a provocat un accident rutier, insa Alexei Mitachi a scapat pentru ca Judecatoria din Chisinau a anchetat incidentul dupa ce expirase termenul de prescriptie a faptei, care este de 3 luni. 

Sotul Anastasiei Cecati a provocat un accident rutier. Alexei Mitachi nu a informat Politia

„La 20 martie 2016, în jurul orelor 11:04, Mitachi Alexei, fiind la volanul troleibusului de model Honda CRV şi deplasându-se în mun. Chişinău str. Academician Sergiu Rădăuţanu 9, ignorând prevederile pct. 71 alin. (1) din Regulamentul circulaţiei rutiere, a comis un accident rutier, după care, fără a informa poliţia, a părăsit locul acestuia”, a notat Judecatoria din Chisinau, pe 21 iulie 2016.

Sotul Anastasiei Cecati a provocat un accident rutier. Alexei Mitachi nu a fost pedepsit pentru ca fapta s-a prescris dupa 3 luni

Chiar daca a fost vinovat, Alexei Mitachi a scapat, pentru ca expirase termenul de prescriptie. „Se recunoaşte vinovat Mitachi Alexei în comiterea contravenţiei prevăzute de art. 243 Cod Contravenţional. Se încetează procesul contravenţional prevăzut de art. 243 Cod Contravenţional în privinţa dlui Mitachi Alexei, din motivul expirării termenului de prescripţie, care este de trei luni”, se arata in hotararea judecatorilor.

Sotul Anastasiei Cecati a provocat un accident rutier. Peste 2 ani, Alexei Mitachi si-a ucis sotia

In primavara lui 2016, sotul Anastasiei Cecati a provocat un accident rutier, insa nu a raspuns pentru fapta sa. Pe 18 februarie 2018, el a ucis-o pe sotia sa, Anastasia Cecati, fotomodel si actrita care a aparut in serialul Las Fierbinti. Dupa crima, Alexei Mitachi s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul apartamentului din Chisinau in care i-a taiat gatul Anastasiei. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook