Francezul Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, detine mai multe magazine care comercializeaza cosmetice profesionale, vedeta tv facand reclama produselor respective. Afacerea este derulata printr-o societate pe actiuni condusa de Alexandre Eram, firma avand recent probleme in justitie. La inceputul lui 2017, soferul unei masini inregistrate pe numele firmei a incasat o amenda rutiera, dar actul a fost contestat de compania lui Eram la Judecatoria Sectorului 3.

Dupa mai multe amanari, judecatorii au dat sentinta, care a fost favorabila firmei sotului Andreei Esca.
"Admite excepţia lipsei calităţii procesual pasive a intimatei în ceea ce priveşte capătul de cerere privind restituirea sumei de 1875 lei achitată cu titlu de amendă(...) Anulează procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor din data de 26.01.2017. Exonerează petenta de la sancţiunile aplicate prin acesta”, se arata in hotararea judecatorilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si